Jump to content

iAtkos s3 V2 AMD?


b0red
 Share

3 posts in this topic

Recommended Posts

I am new to the OSX86 community and I have already spent a few hours trying to figure out how to install this with iAtkos s3 V2 (which is what someone had recommended to be based off my specs), but can't figure it out.

 

I can boot from the disk but then it just hangs at the Apple screen. Here's a video I threw on youtube of the boot. If anyone could point to a guide, or something that will get things rolling for me that would be great. Thanks

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

This is how i got it working :

 

ll share this info with you , cause amd users or others with similar specifications may find it handy:

 

-> Booted with 'arch=i386' flags (no other flags worked!), and then added this line to /Library/Preferences/SystemConfiguration/com.apple.boot.plist , under Kernel Flags , wich has too look like this '<string>arch=i386</string>'.

 

This was pretty much all i did!

 

I saw that another user with amd machine that installed this version and got positive results , so ... it has been proven that this release also works with amd specs.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...