Jump to content
InsanelyMac Forum
valkin

Dell D430, Problems after update to 10.6.3

Recommended Posts

Hi,

 

I just updated my Dell D430, now the graphics is slow and sluggish.

 

Is there anyway i can fix it or revert back to 10.6.2 without reinstalling the computer ?

 

 

//--> Leon Bollerup

--------------------------------------------------------

My Company: SABAS Online backup

My Blog: Leon Bollerup

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

sorry for the late reply, i completely missed this one... :rolleyes: .. Its a Intel® Graphics Media Accelerator 950, works fine under 10.6.2 .. i also tried to take the kext from 10.6.2 and import it into 10.6.3, but that dident make any diffrence ;)

 

 

_________________

//--> Leon Bollerup

--------------------------------------------------------

My Company: SABAS Online backup: http://www.sabas.dk

My Blog: http://www.maleo.se/users/lsb/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, do you mind helping me out? I've been trying to install SL on my dell D430 using an external Hard Drive.. could you tell me please wich settings did you use on the installation?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

Just head over to www.osxlatitude.com - there is guides for anything related to dell D series and OSX :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×