Jump to content
webguy0822

VMware Fusion 3 very slow...DSDT help?

6 posts in this topic

Recommended Posts

Hey Guys,

 

Quick question, I have a retail install of Snow 10.6.2 on my Dell XPS 420. Everything works perfect except when I try to run VMWare Fusion 3, it runs extremely slowly. I've search the forum and found a DSDT file that is supposed to fix this problem. Unfortunately it's made for a Gigabyte motherboard (I think), so when I try to use it in place of my DSDT, I get a kernel panic.

 

The file in question is located here: DSDT File

 

Does anyone know what snippet of code fixes the issue, so I can implement it into my DSDT?? (see attachment)

 

Any help or direction is greatly appreciated!

 

Thanks

dsdt.aml.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Hi,

 

I seem to suffer from the exact same sympthoms when trying to use VM Ware Fusion 3 or Parallels Desktop 5. 1 Core is at 100% for almost 1 minute, then it drops back and the WM is responding again for a few seconds, then it freezes again with 100% cpu and so on. This happens when I try to install a VM and also when I try to launch one (fusion and parallels). I presume there must be indeed a DSDT fix for this, but dunno which one. If anyone could help it would be great.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi,

 

did you manage to work out what you need in your DSDT to fix this? I have exactly the same problem.

 

Thanks,

Ed

 

I seem to suffer from the exact same sympthoms when trying to use VM Ware Fusion 3 or Parallels Desktop 5. 1 Core is at 100% for almost 1 minute, then it drops back and the WM is responding again for a few seconds, then it freezes again with 100% cpu and so on. This happens when I try to install a VM and also when I try to launch one (fusion and parallels). I presume there must be indeed a DSDT fix for this, but dunno which one. If anyone could help it would be great.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hey Guys,

 

I FIXED IT! I had to apply the DSDT fix located here CLICK HERE

 

Here is my DSDT for anyone that needs it.

 

I now how everything 100% working in 10.6.3!

 

I confirm this DSDT fix completly fixed fusion VMware

I can now use my picoscope oscilloscope just fine (works great)

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
I confirm this DSDT fix completly fixed fusion VMware

I can now use my picoscope oscilloscope just fine (works great)

Thanks

 

No problem...Glad I could help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×