Jump to content

Κανόνες του Forum


SomniusX
 Share

2 posts in this topic

Recommended Posts

Θα ήθελα να δώσετε προσοχή στο thread αυτό γιατί οι κανόνες δεν είναι για να μην τους ακολουθούμε αλλιώς, θα υπάρχουν κυρώσεις. Θα ήθελα πραγματικά να τους έχετε διαβάσει έστω μια φορά να έχετε στον νού σας τι περίπου παίζει και τι όχι ώστε να αποφύγουμε μελλοντικές ιστορίες και γιατί έσβησε το post μου, γιατί το έκανες edit, που πήγε το thread μου κλπ.

 

Σας ευχαριστώ πολύ και ...

 

2j2j6nt.jpg

 

Σας παραθέτω τους πλέον μεταφρασμένους στα Ελληνικά Κανόνες του InsanelyMac.com Forum!

αρχικό link εδώ http://www.insanelymac.com/forum/index.php?act=boardrules

 

O στόχος του InsanelyMac είναι να βεβαιώσει ότι o χώρος συζητήσεων (forum) θα παραμείνει να έχει φιλικό αέρα, ένα μέρος που μπορείτε να βρείτε βοήθεια και εύκολο σε καθημερινή πρόσβαση. Το InsanelyMac θέλει να μπορείτε όλοι να συζητάτε μαζί άνετα και γιαυτό θα ήθελε να σας ζητήσει να ακολουθάτε τους παρακάτω κανόνες.

 

Όχι Flaming. Συμπεριλαμβανομένων : ρατσιστικών, απειλητικών, προσωπικών επιθέσεων, δημιουργία εξαρτήσεων ή κακόβουλου περιεχομένου.. μηνύματα και σχόλια. Επίσης δεν επιτρέπονται αντίποινα κάθε μορφής και δεν προτείνεται καλιέργεια αυτών. Εάν ένα μέλος έχει σπάσει κάποιον από τους κανόνες, παρακαλώ κάντε ένα "report" (αναφορά) που σας παρέχει το forum ως λειτοργία και κάποιος από την διοικητική ομάδα (staff team) θα ανατρέξει για το θέμα αυτό.

 

Δεν επιτρέπεται η καταχώριση (posting) των απευθείας (direct) συνδέσμων (links) σε Πειρατικό περιεχόμενο (Warez)

ή κάθε φύσης πειρατικό λογισμικό, συμπεριλεμβανομένων cracks, serials και

torrents.

 

Δεν επιτρέπεται η καταχώριση (posting) αρχείων OSX.

Ανοιχτού κώδικα (Open source) (όπως Darwin) drivers και kexts επιτρέπονται (και σας ενθαρίνουμε!), αλλά όχι αρχεία OS X που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

 

Δεν μπορεί το InsanelyMac να επιτρέψει συζητήσεις ή οδηγίες στο πως να σπάσει το TPM.

Είναι δεκτές οι συζητήσεις περί αυτού (TPM) και cracks που μπορείτε να βρείτε/έχετε, αλλά να δώσετε οδηγίες σε κάποιον πως να το κάνει είναι λάθος.

 

Η διαφήμιση, οι συγκρίσεις, ή εκτός-θέματος (off-topic) συζητήσεις άλλων, ομοίων ή όχι σελίδων, Δεν επιτρέπονται στο InsanelyMac. Η ομάδα διαχείρησης (staff team) θα αποφασίσει τι "είναι" και τι "δεν είναι" διαφήμιση, με βάση το περιεχόμενο και αέρα του μηνύματος (post). Χρήσιμοι σύνδεσμοι (links) είναι ευπρόσδεκτα και προτείνονται!

 

Μην αντιδράτε δημόσια για την δράση/απόφαση κάποιου Συντονιστή (Moderator).

Εάν αντιμετοπίζετε ένα πρόβλημα με έναν Συντονιστή, συζητήστε το μεταξύ σας σε προσωπικό μήνυμα (PM) είτε με έναν Admin.

 

Παρακαλώ να μην χρησιμοποιείτε λανθασμένες και απρεπείς εκφράσεις ή να κάνετε συνωστείτε και δημιουργείτε ακαταστασία (clutter) όπως :

  • "reported!" ([εγώ/σε] αναφέρω!)
  • "first post!" (πρώτο post!)
  • "[name] sucks!" ([αυτός/εσύ] είσαι !@#%^&, χαζός και άλλα προσβλητικά επίθετα)
  • "[os] fanboy" (είστε fanboys, και άλλα)

Αυτά τα μηνύματα προκαλούν αναστάτωση και κατ'επέκταση ξεκινάνε "flame wars". Εάν δεν τύχει να ξεκινήσουν, τουλάχστον μην νευριάζετε περισσότερο τους διαχειρηστές.

 

Προϊδοποιήσεις

Εάν φτάσετε τις 5 ειδοποιήσεις στον λογαριασμό σας από λανθασμένες κινήσεις με βάση τους κανόνες, θα βρείτε τον λογαριασμό σας να έχει κλείσει (banned) και να μην είναι δυνατή η πρόσβαση στο Forum.

 

Εάν είναι κάτι αρκετά σοβαρό, όπως ρατσιστικό περιεχόμενο ή άλλο, έχει το δικαίωμα το InsanelyMac να βάλει περιορισμούς στην πρόσβασή σας στο site/forum, αυτό συμπεριλαμβάνει τον πραγματικό αποκλεισμό από την σελίδα και τις συζητήσεις όχι μόνο ένα προσωρινό ban.

 

Ένας αποκλεισμός (ban) σημαίνει ότι θα αποκλειστεί και η IP σας από το να έχει πρόσβαση στην σελίδα και υπο-σελίδες του InsanelyMac

 

Κρατίστε το Avatar/Υπογράφή σας καθαρό και ευανάγνωστο

Όποιος σπάσει τους κανόνες αυτούς να μην παραπονεθεί όταν τους αφερεθεί το Avatar/Υπογραφή ή ακόμα κι αν περιορισθεί/επεξεργασθεί ώστε να είναι πρέπον.

Παρακαλώ διαβάστε το παρακάτω topic που αναφέρει περισσότερες πληροφορίες : http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=16427

 

Αυτοί οι κανόνες αυτοί καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα και υπάρχουν για να δημιουργείται ένα αέρας ελευθερίας και ανοιχτής (και διασκεδαστικής) συζήτησης. Οι κανόνες, σε σχέση και με την "κοινή λογική" (common sence) και την σωστή κρίση, θα πρέπει να σας οδηγίσουν στις σωστές επιλογές. Είμαστε όλοι άνθρωποι και γνωρίζουμε ότι γίνονται λάθη... αλλά δεν είναι αυτό όμως δικαιολογία. Περισσότεροι κανόνες θα εμφανιστούν εδώ (και θα ενημερωθούν και στα Ελληνικά) με τον χρόνο και με βάση τις ανάγκες των δημιουργών του InsanelyMac.

 

Ευχαριστούμε που γίνατε μέλος της κοινότητάς μας (και του Ελληνικού Τομέα) και εύχομαστε να βοηθήσετε να γίνουν όλα καλύτερα με την συμβολή σας!

Link to comment
Share on other sites

Κι ένα post μεταφρασμένο από την χρήστη Salax που αναφέρει για τους κανόνες πριν αρκετό καιρό!

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ - GREEK

ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ:

 

ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ (FLAMING)

1) Απλά μην κάνετε. Ούτως η άλλως θα επεξεργαζόμαστε τα μηνύματα, ωστε να μην τα βλέπει κανείς. Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας και τον δικό μας.

 

2) Δεν θα υπάρξουν ΚΑΘΟΛΟΥ διακρίσεις εδώ, είτε για λόγους φύλλου, φυλής, ή θρησκείας. Εάν παραβιάσετε αυτό τον κανόνα θα διαγραφείτε ΑΜΕΣΑ. Δεν χωρούν ερωτήσεις.

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ(BANNING)

Είναι μια πολιτική του 3-και-έξω. Αυτό σημαίνει οτι με 3 προειδοποιήσεις έχετε αποκλειστεί.

 

*Ανάλογα με την σφοδρότητα της επιθέσεως, διατηρούμε το δικαίωμα να σας αποκλείσουμε άμεσα χωρίς προειδοποίηση.

 

Ένας αποκλεισμός σημαίνει οτι η IP και το host name σας θα αποκλειστούν από το board, και σε ακραίες περιπτώσεις, θα εντοπίζεται ο ISP σας (Internet provider) και θα δέχεται συστάσεις.

 

ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ (WAREZ) KAI ΠΟΛΙΤΙΚΗ DMCA

Όποιος παραβιάζει αυτή την πολιτική ή απαντά σε κάποιον που αιτείται, αναρτώντας μια συντόμευση προορισμού (link) στην απάντησή του, θα ειδοποιείται. Αναλόγως του πόσα άτομα το προσπαθούν αυτό μεταξύ τους, μπορεί να αποκλειστείτε άμεσα, γι αυτό... μήν προκαλείτε την τύχη σας.

 

1) Καμία ανάρτηση απευθείας συνδέσμων σε warez ή τμήματα πειρατικού λογισμικού, ή σε ιστοσελίδες γνωστές για το περιεχόμενό τους σε warez και πειρατικό λογισμικό. (Αυτό περιλαμβάνει και τμήματα λογισμικού όπως kexts τα οποία δεν είναι κατά τα άλλα ανοικτού κώδικα (open source)). Δεν υποστηρίζουμε την πειρατία λογισμικού.

2) Τα αρχεία torrent δεν επιτρέπονται, ούτε σύνδεσμοι σε torrents.

 

3) Οδηγοί ανοικτού κώδικα (όπως Darwin) και kexts της ίδιας κατηγορίας επιτρέπονται, αλλά όχι αρχεία του OS X λόγω πνευματικών δικαιωμάτων.

 

4) Καμμία συζήτηση γύρω απ το σπάσιμο του TPM. πορείτε να συζητάτε για το TPM και τα cracks που βρήκατε, αλλά το να πείτε σε κάποιον πώς να το πράξει είναι λάθος.

 

Αυτοί οι κανόνες καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα. Αυτοί, σε συνδιασμό με την κοινή λογική και την καλή κρίση, θα πρέπει να σας οδηγήσουν προς την σωστή κατεύθυνση.

Είμαστε όλοι άνθρωποι και ξέρουμε οτι οι άνθρωποι κάνουν σφάλματα...μήν το θεωρήσετε όμως δεδομένο. Περισσότεροι κανόνες πιθανώς να αναρτηθούν σε αυτό το board κατά την κρίση μας, γι αυτό παρακαλούμε να επανέρχεστε από καιρού εις καιρόν για όφελός σας. Η αδιαφορία για τους κανόνες δεν αποτελεί δικαιολογία.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...