Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
Austin Gonyou

nVidia Quadro FX770M Question

1 post in this topic

Recommended Posts

Can anyone tell me if they have been able to get OpenGL/CL and QE/CI working with the HP 8530W? If I just need to do EFI strings, and I'm using Chameleon2 R640, where do I put the com.apple.Boot.plist and what do I put in it? I have EFI Studio and have put my device info string into /L/P/SP/ and /Extra com.apple.Boot.plist and still nothing. I then added nVinject 0.2.2 to /S/L/E and I at least get good resolution, just not accelleration.

 

I'm just not sure where to go from here.

 

--agony

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×