Jump to content

Nvidia Geforce GT 730: Monitor blinks when apples inbuild driver is loaded


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
andreas1977

andreas1977

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Hello all,
 

Nvidia Geforce GT 730: Monitor blinks when apples inbuild driver is loaded.
Is there a solution for this problem?

It works only in Vesa-mode (framebuffer) correct.
Nvidias Webdriver also not working.
My model: Asus Geforce GT 730 4GB

 

Thanks for your help in advance.



#2
foskvs

foskvs

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,427 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy

Hello all,
 

Nvidia Geforce GT 730: Monitor blinks when apples inbuild driver is loaded.
Is there a solution for this problem?

It works only in Vesa-mode (framebuffer) correct.
Nvidias Webdriver also not working.
My model: Asus Geforce GT 730 4GB

 

Thanks for your help in advance.

Can you check the device-id of your graphics card? I suspect it is a GF108 (Fermi) chip. In that case you might consider installing webdrivers.



#3
Abraxas88

Abraxas88

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

I have a Fermi (GTX 460M) as well and it doesn't work with WebDrivers either. Is it time to bid High Sierra farewell?



#4
HBP

HBP

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 318 posts
  • Location:USA
What smbios are you using? I found that I could not use the iMac 14,2 profile and had to switch to the iMac 15,1 profile and use the nvdadriverfixup kext to get my 750 ti to run under HS.

HBP





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2017 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy