Jump to content

Inject ATi and inject Intel at same time will work? +more problems

ati intel gpu

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
fahim9900

fahim9900

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

hello there,
i am new to hackentosh, and with help of google and all good people, i got my pc working on 10.12 osx. but there are some problem, if you are expert, please try to help me out with them.

first problem is GPU, i am using 2 monitors and 1 is connected to built-in gfx output and other to my GPU. PC dose not work without both connected. I need both monitors, but the built-in VGA out gives artifact sometime (rarely), and always if GPU output monitor not connected. need a fix for this so i can use windows properly as duel boot, also it wil help me see the good output of my video render result. if there is no solution, then will it work if i inject intel and vbios? along inject ati?

2nd problem is with performance. I am not getting performance as others with same CPU build, i think it relates to my clover config.  on cinebench i am getting 600-700 while i see everyone else getting 800-850 avrage. I have attached my config.plist I dumped my config.plist code at the link below, it will be help if anyone can see if any fix needed in my config :)


 

https://pastebin.com/jfufVgM4

i attached image of kext used, if any additional kext needed for cpu, let me know. apart from that, everything else seems to work, is there any suggest stress test for hackentosh? i want to check stability of my build :)


My config:

sierra 10.12.0
GA-Z97X-UD3H-BK 
intel 4790k haswell
Transcend 256GB SSD (SSD370S)
team elite 1600bus ram 4x8gb
ATI SAPPHIRE DUAL-X R9 285 2GB GDDR5 OC 299-1E306-200SA

for anyone who helped or thinking of helping, Thanks in advance :D
 

Attached Files



#2
pepitillo

pepitillo

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 39 posts
  • Gender:Male

Hello i don't know if this helps, but I have both discrete and integrated cards working in my build. I have a Nvidia card, don't know if it matters, but I can have inject intel in clover and ig-platform-id and I have working both cards.

 

 

Attached Files







Also tagged with one or more of these keywords: ati, intel, gpu


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2017 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy