Jump to content

pepitillo

Members
  • Content Count

    58
  • Joined

  • Last visited

About pepitillo

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

1,826 profile views
  1. pepitillo

    Clover General discussion

    Hi there, I'm using the recently added Clover feature of playing sound on boot. I was wondering if there is a problem with my config or I'm missing something, but when I boot with "Time-out=0" the boot Chime plays twice (the second is a little bit cut off). Booting with "Time-out=1" plays the sound fine (but it's showing GUI). I add the sound i'm using. Thank you in advance. sound.wav
  2. Hello there, I'm been seeing a message on my hackintosh since I've updated to High Sierra, and I thought that it was related to the OS version. The message says the following: This is displayed when I first log in my desktop (directly with the Finder Application), and whatever that uses Finder Services (choosing a file or location, for example), in every application once from it's opened. I have updated my other partition to Mojave, and I have the same problem there. For information, I don't use iCloud Services. So I don't know if it would be a configuration issue or something like that... I use Clover to boot, and the system is on my signature. The message is a little bit annoying. Is anyone also facing this? Any help will be appreciated. Thank you.
  3. pepitillo

    Sleep prevented by mds

    I tried to boot without voodootscsync, but I cannot reach the desktop. It stays on the Apple logo. The system is working under it and if I do Ctrl + UP I can't get rid for a moment of the logo. It's strange, reintroducing the kext fixes the problem. I don't know how it's linked.
  4. pepitillo

    Sleep prevented by mds

    here you are Send me iMac.zip
  5. pepitillo

    Sleep prevented by mds

    I've tested your configuration. I have no sensors in HWSensors (Obvious, you deleted the kexts from Clover). I have no sound (I need VoodooHDA). But this time when I click on sleep, the Login page kicks off. If I do that three times (don't know what's happening here haha), the PC sleeps (it doesn't reboot). The computer can wake normally. I don't know what happens if the sleep time is longer. I have to test it. Thanks!
  6. pepitillo

    Sleep prevented by mds

    I have the same behaviour. The computer doesn't sleep. Even when I click on sleep it doesn't do anything. If I click three times on sleep, it seems that it works, but after a moment, the PC reboots. I don't know if this has something to do with Aptio firmware (Is a Lenovo desk PC, Aptio V firmware). I've seen updates for the BIOS, but I'm afraid of breaking things
  7. pepitillo

    Sleep prevented by mds

    Here you are. Send me iMac.zip
  8. pepitillo

    Sleep prevented by mds

    I recive a 500 error when I try to download the app.
  9. Hi there, I noticed that my system cannot sleep properly, so I run pmset. Here are the results. The strange thing is that I got "sleep 0 (sleep prevented by mds)". What does it mean? Do you think that all other parameters are good to go? Recently I managed to fix reboot on shutdown. Maybe its linked with that. iMac:~ diego$ pmset -g System-wide power settings: Currently in use: standby 1 Sleep On Power Button 1 womp 0 autorestart 0 hibernatefile /var/vm/sleepimage powernap 0 networkoversleep 0 disksleep 10 sleep 0 (sleep prevented by mds) autopoweroffdelay 28800 hibernatemode 0 autopoweroff 1 ttyskeepawake 1 displaysleep 0 tcpkeepalive 1 standbydelay 10800 Thanks!
  10. pepitillo

    Rebooting instead of shutdown

    Hello, I don't know how, but I managed to fix my problem right after I posted this. The only thing i've done is to combine two patches that I have tested by separate. I've put in clover config: <key>SlpSmiAtWake</key> <true/> <key>FixShutdown</key> <true/>
  11. Hi there, The title says everything, I got a perfect build, with everything I want, but when I shutdown my hack it turns into rebooting. The build is in my signature. I've tried fix_shutdown in clover, and other patches, and none seem to work. Thanks.
  12. pepitillo

    [Help] QE/CI problems with a gt 710

    It's not necessary. It works OOB. I have them installed but it's not necessary.
  13. pepitillo

    [Help] QE/CI problems with a gt 710

    You can't test with Lilu and the plugin for Nvidia. This card runs natively without any fixes (drivers). Don't inject Nvidia. You can't test with npci=0x2000 or npci=0x3000 as a boot arg too.
  14. pepitillo

    Apple released macOS 10.13.3 Update

    I'm using Blackmagic Disk Speed Test. My system hasn't experienced lags or freezes since I'm using APFS.
×