Jump to content

Intel HD 4400 not working


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
naonweh

naonweh

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

I succesfully installed maverick 10.9 on my pc and it boot normally. but, one thing about screen, whenever there are animation, the screen get flicker and tear. How can I fix this problem? and how  to check if qe/ci enabled?

 

fyi, my pc's spec:

Intel i3 4130 with onchip GPU Intel HD 4400

Asrock H81M-HDS

 

 

Attached Files



#2
Shogun147

Shogun147

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Gender:Male

+1 for this one!

 

Any success story for this HD4400? :(



#3
Dr. Hurt

Dr. Hurt

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,456 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cairo, Egypt and NYC, USA
  • Interests:Wandering around on the internet!! Politics, Sci/Tech, Medicine.

That means that graphics acceleration is not working.

 

Your GPU's dev id (041e) is not present in the stock Azul kexts so you'll need to add it or use Clover to inject a compatible fake id. 



#4
naonweh

naonweh

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

That means that graphics acceleration is not working.

 

Your GPU's dev id (041e) is not present in the stock Azul kexts so you'll need to add it or use Clover to inject a compatible fake id. 

 

can you explain to me how to do this? how to find compatible fake id? currently i'm using clover. thank you



#5
iFIRE

iFIRE

    InsanelyMacaholic

  • Moderators
  • 3,769 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bcn-Spain

take a look here, note this is for ATI, but explain how to a fake id  . [HOW TO] Make Radeon {Desktop or Mobility} be working by using Clover - ATi - InsanelyMac Forum


Clover v.2 Instructions - Page 2 - Clover - InsanelyMac Forum



#6
naonweh

naonweh

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

ok, on fake id how to I read this:

- Intel HD3000 DID=0x0122 works if we change it to 0x0126

- Dell Wireless 1595, DeviceID=0x4315 is not supported. FakeID=0x431214E4 in 10.6.8

- Marvell Yukon 8056, DeviceID=0x4353 is not supported. FakeID=0x436311ab

 

how can I know wich fake ID should be changed to?

thx







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy