Jump to content

Big trouble with GA-B75M-D3H Mountain Lion 10.8.3

ga-b75m-d3h i3 hd 4000 graphics glitch

  • Please log in to reply
1 reply to this topic



    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Basically, I made a perfect build and installation, everything was fine and dandy. Until when I tried to boot, I noticed this for a split second before the apple spinning wheel:


After the OS loaded, a black screen appeared, and then, this glitch happened:


I am pretty much screwed. I spent 3 hours installing everything I needed for my business and this happened. I need to get it up and working again before thursday. Any idea what it could be? Thank you so much in advance.

  • i3 3225
  • HD 4000
  • GA-B75M-D3H
  • 500GB Seagate 7200rpm Barracuda
  • Fractal Design Core 1000
  • Chieftech iArena 450w 80 PLUS
  • g.Skill 8GB 1600 mhz single stick RAM
/Hobo The Gamer.



    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 402 posts
  • Gender:Male
  • Location:Holland
  • Interests:Hackintosh
Try boot with -x for safe mode. You probably have bad resolution but you can see. Then use this guide http://olarila.web33...php?f=28&t=3111

Also tagged with one or more of these keywords: ga-b75m-d3h, i3, hd 4000, graphics, glitch

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2015 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy