Jump to content

Can't boot from HDD must use boot cd like naw*com


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
DesktopPC

DesktopPC

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
Here is my specification
Intel Dual Core E5400
RAM 1 GB (2 pcs)
HDD IDE 120GB
ATI 4650
REALTEK ALC655


This is method i install the Snow Leopard

1. Insert naw*com boot cd and boot it. (i can't use iBo*ot because if i use it i got error ebios bla bla)
2. After that i put out the nawcom and insert SNOW LEOPARD RETAIL then press F5 and select it.
3. After that i install it and success and the pc is restarted
4. This is the problem. If i pull out the naw*com boot cd i got error " boot0:Error " but i'm using the naw*com boot cd and select the partiotion which is installed mac os x and boot it. I can go the desktop of Mac OSX

so i must insert naw*com bot cd to make i can go to the mac os x. but i'm tired to this because it's take longer time.

somebody can help me?

#2
theconnactic

theconnactic

    Stubborn AMD user

  • Local Moderators
  • 2,531 posts
  • Gender:Male
Here's not Voldemort's: here you can write "nawcom" freely.

Google "boot 0 error fix", it's rather easy to solve. But do consider switching to Clover.

All the best!

#3
jimmyco2008

jimmyco2008

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
Consider using a USB installer with Chameleon (myHack for example!), if only because disk data transfer is slower. Although I will say that for people without Macs or Hackintoshes or VMs of OS X (basically no access to OS X), disks are "easier".

But yes, Google is your friend in this case.

Good luck!

#4
DesktopPC

DesktopPC

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 25 posts

Consider using a USB installer with Chameleon (myHack for example!), if only because disk data transfer is slower. Although I will say that for people without Macs or Hackintoshes or VMs of OS X (basically no access to OS X), disks are "easier".

But yes, Google is your friend in this case.

Good luck!

Here's not Voldemort's: here you can write "nawcom" freely.

Google "boot 0 error fix", it's rather easy to solve. But do consider switching to Clover.

All the best!

thanks for the reply! the problem is solved. I'm trying to download nawcom from http://www.osx86.net...odcd_0.3.2.html then try to re install again my hackintosh. and taraaa my hackintosh can boot from cd.

but i still looking for ALC655 and ATI 4650 kexts. because i'm using VOODOOHDA kext in cutomize when i install mac os x but it doesn't work. the itunes can't play anything in here :(





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   Web hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy