Jump to content

HP Pavillion Sleekbook 14 problem

HP Pavillion Sleekbook Mountain lion

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
memey

memey

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 22 posts
Hi everyone,


I've got some problem with this notebook. All installation working fine except I need to put 3rd party AHCI injector into S/L/E or else my hard disk not detected. So far, installation working fine. However first boot for hard disk stuck at USBMC unknown identifier then followed by message "waiting for root device".

What I've done :-

- Pull all usb accessories
- Boot with -v cpus=1 USBBusFix=Yes GraphicsEnabler=No npci=0x2000(0x3000) but still same


My installation is OSX Mountain Lion 10.8 (##### 1.4) and latest Chimera from TonyMac

My spec -

Intel core i3 3217U
4GB 1600 DDR3
Intel HD 4000
Chipset HM77


Hopefully someone can help me.

#2
HUSABER

HUSABER

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 876 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cyprus
  • Interests:HusabergFC-600 FourStroke,KTM500 TwoStroke,TM300 TwoStroke
    Free Time-My Hackintosh&Ap...
From TonyMac don't use help? :worried_anim:

#3
redneck

redneck

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 193 posts
try > UseKernelCache=no -x -v
if it boots do all the repairs.

#4
memey

memey

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 22 posts

try > UseKernelCache=no -x -v
if it boots do all the repairs.


I already tried all flags but it stop on USBMC unknown identifier then "still waiting for root devices". I still figure out what's the problem.

#5
sid124

sid124

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Hi ya, is your laptop 14-b003sa C1W55EA? If so I have the same laptop and in now working with ML 10.8.4, only item not working is wifi card which I have replaced for Atheros AR5b95 and brightness controls.



#6
memey

memey

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 22 posts

Finally managed to get it working except wifi which I replaced with Broadcom adapter. Right now I'm using EFI device-properties to make graphic acceleration work. If someone want to share their DSDT or configuration to make it more vanilla, please let me know.


Hi ya, is your laptop 14-b003sa C1W55EA? If so I have the same laptop and in now working with ML 10.8.4, only item not working is wifi card which I have replaced for Atheros AR5b95 and brightness controls.

 

I have problem with brightness control too, only get full brightness after wake up from sleep. Have you manage to solve it yet?







Also tagged with one or more of these keywords: HP, Pavillion, Sleekbook, Mountain lion


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy