Jump to content

[Solved] KP on 10.8.2

webprocess

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
nixola

nixola

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Gender:Male
  • Location:serbia
Hello everyone.
I get random kernel panics on ml 10.8.2 booted with -v flag and i get this screen(attached file).
Sys spec
MB gb ep 43 ud3l cartri custom bios
GF 8600gt 256mb
CPU C2D 6550 clocked to 2.8 ghz
Can some one help? :help:
Thnx :wink2:

Attached Files



#2
eep357

eep357

    Triple Platinum

  • Retired
  • 2,527 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dark Side of The Wall
  • Interests:things and stuff
if only happens using Safari and not Chrome or other browser, reinstall Essentials.pkg from inside installer packages folder.

#3
nixola

nixola

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Gender:Male
  • Location:serbia
Nop, not working any other solution?

#4
eep357

eep357

    Triple Platinum

  • Retired
  • 2,527 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dark Side of The Wall
  • Interests:things and stuff
chrome also KP?

#5
nixola

nixola

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Gender:Male
  • Location:serbia
Same happening with chrome, but i figure it out, it was the AppleACPIPlatform.kext that was making the trouble.

Thanx on the help man, i appreciate it.
Keep it rocking :guitar:





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy