Jump to content

Games on Hackintosh


  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#21
dannymichel

dannymichel

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 298 posts
  • Gender:Male
So do
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>Boot Banner</key>
<string>No</string>
<key>EthernetBuiltIn</key>
<string>Yes</string>
<key>GenerateCStates</key>
<string>Yes</string>
<key>GeneratePStates</key>
<string>Yes</string>
<key>GraphicsEnabler</key>
<string>Yes</string>
<key>Kernel</key>
<string>mach_kernel</string>
<key>Kernel Flags</key>
<string></string>
<key>Timeout</key>
<string>2</string>
<key>UseKernelCache</key>
<string>Yes</string>
</dict>
</plist>
then boot with -x GraphicsEnabler=n?

The screen goes black after the verbos screen.

If I don't boot verbose, the screen goes black after the first Apple screen

#22
dannymichel

dannymichel

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 298 posts
  • Gender:Male
This is amazing. I would pay this guy to send me his kexts and or DSDT or whatever he did to get this working so well


#23
Gringo Vermelho

Gringo Vermelho

    The Jan Bird fix

  • Supervisors
  • 6,098 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brazil
I don't know why it doesn't work for you, there's plenty of evidence out there that says the GTX 560 works fine in 10.8.2.

If you have an OS X installer environment that you can boot into, you can run terminal and go to /Volumes/[name of your system drive]/System/Library/Extensions and delete all NV* and Geforce* kernel extensions. Then you should be able to boot with -f UseKernelCache=n.

[edit] - forgot this very important bit:

....then go to /Library/Application Support/NVIDIA and run the NVIDIA Driver Restore.mpkg located there to reinstall the original 10.8.2 nvidia drivers.

#24
dannymichel

dannymichel

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 298 posts
  • Gender:Male
Oh, it has always worked perfectly fine otb, but I want it to work well, how the youtube video guys' works well. i cant play games with it.

#25
Gringo Vermelho

Gringo Vermelho

    The Jan Bird fix

  • Supervisors
  • 6,098 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brazil
Then we're back to what was mentioned earlier in this thread, tweaking AppleGraphicsPowerManagement.kext.

The link still works fine.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy