Jump to content

VT1708S audio not working


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
Jv5T W3

Jv5T W3

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Gender:Female
  • Location:Netherlands
Tried all the kexts I found, none works.

Motherboard: P8B75-M.
OS X 10.8.2

I'd like for both output and input to work, but output at least would be ok.

Seen some self-editing kext (device ID) possibilities. How does that work?

Thanks in advance.

#2
theconnactic

theconnactic

    Stubborn AMD user

  • Local Moderators
  • 2,894 posts
  • Gender:Male
Tried latest VoodooHDA?

#3
ameris_cyning

ameris_cyning

    I don't know what to write here

  • Donators
  • 956 posts
  • Gender:Male
  • Location:My apartment
  • Interests:OSx86, female anatomy, electronic music, Clover EFI
I have the same mobo. VoodooHDA does work, albeit with a few probs.

I use USB audio and just ignore the problem

#4
Jv5T W3

Jv5T W3

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Gender:Female
  • Location:Netherlands
It does, I was dumb enough to read a 2010 forum and download an older version of VoodooHDA. Latest one works (output only).

But for now, I'm back to Windows till my Radeon 7770 will be fully supported. I sure hope 10.8.3 will provide that.

Thanks guys!





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy