Jump to content

Almost there, a little help needed


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
quake

quake

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 126 posts
I just installed Hazard's 10.6.1 on my old AMD pc. I have everything good so far, ethernet, 1360x768, and sound. BUT, I cannot adjust my sound. The slider is stuck in the middle and will not adjust up or down. Can anyone help me on this?

Also, what would my benefits be to update to 10.6.8? Any? If so, what are the steps I must take in order to do so? Thanks.

#2
HUSABER

HUSABER

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 940 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cyprus
  • Interests:HusabergFC-600 FourStroke,KTM500 TwoStroke,TM300 TwoStroke
    Free Time-My Hackintosh&Ap...
http://www.insanelym...update-to-1067/
Works on 10.6.1 Hazard

#3
quake

quake

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 126 posts
I tried these. Installed update, then installed kernel. Deleted those kexts and added to the bootplist. When I reboot, it goes throught he first few screens, but restarts at I think the sarting Darwin. I think this is where because it scrolls so fast. I do have access to this partion from my wndows partition if anything needs to be changed. Any suggestions?

http://www.insanelym...update-to-1067/
Works on 10.6.1 Hazard



#4
HUSABER

HUSABER

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 940 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cyprus
  • Interests:HusabergFC-600 FourStroke,KTM500 TwoStroke,TM300 TwoStroke
    Free Time-My Hackintosh&Ap...
try to boot from dvd Hazard,and choise your 10.6.8 partition to boot(i am shuar,you dont use bootloader on hdd)and later install bootloader from dvd

#5
quake

quake

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 126 posts

try to boot from dvd Hazard,and choise your 10.6.8 partition to boot(i am shuar,you dont use bootloader on hdd)and later install bootloader from dvd

I used a boot cd to boot with. I was able to see that it hangs at "pci configuration begin". I tried booting with the following, but did not work
npci=x200 and PCIRootUID=1

#6
quake

quake

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 126 posts
OK, now running 10.6.8 fairly smooth, but I am having a problem with my graphics card. I'm using a GEForce 8500 GT. System Profiler picks it up and recognizes it, but I just don't think it's being utilized. I have no resolution options, just 1024x768. I cannot take a screenshot, preview does not work, and neither does Grab. I have tried a few different things, but nothing prevails Treid booting with the graphicsenabler=yes and nothing. Anyone have any suggestions?

#7
iFIRE

iFIRE

    InsanelyMacaholic

  • Banned
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,807 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bcn-Spain

Enable nVidia drivers http://www.insanelym...nvidia-drivers/






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy