Jump to content

Lion AMD Legacy AMD X6 1090t / Still waiting for root device


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
cr4nkg4m3r

cr4nkg4m3r

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
Hello Community,

At first i´m sorry for my bad english.
Im trying since 2 days to install Lion on my AMD PC.
I managed to install Lion on my "Hackintosh". ->>
1. Install Snow Leopard
2. Mount iatkos L2.dmg and install it with OSinstall.mpkg (i think the name was this)
3. Copy bronzovkAnVoodoo 0.9.26 inside Lion root folder (mach_kernel)
4. Reboot

Now my problem:
If i start the computer (-v -f -legacy UserKernelCache=No npci=0x3000 cpus=1 maxmem=4096) the "boot-up" will end at this point:
Posted Image

I don´t know what to do.

My Hardware is
CPU: AMD X6 1090T
MOBO: Gigabyte GA-870A-UD3
RAM: 6GB (soon again 8GB)
GRAPHIC: Gigabyte GTX460 OC 1GB

Hope anyone can help me :/ & sorry for my bad english.

regards marv

#2
mastermike

mastermike

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
try to boot without the -f option

#3
Shaneee

Shaneee

    AMD Dev Tester

  • Retired
  • 1,002 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Interests:Web Design. OS X. Music.
Try adding USBLegacyOff=Yes to your boot flags.

#4
jazz

jazz

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
its npci 2000 on LION, 3000 is for snow. CONFIRMED working, well somewhat on that WALMART emachine 350APU. Its a 350 not a 300 as advertised.

I used GraphicEnabled=no and npci=0x2000 and I got the installer to load.

Where Im stuck now is hdd free space, even on erased drive still reports insufficient.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy