Jump to content

PowerColor SCS3 HD6850 1GB Passiv


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
daslicht

daslicht

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 47 posts
Hello,
I just got a PowerColor SCS3 HD6850 1GB Passiv.

Currently I have no Graphic card included in my dsdt.
My org.chameleon.boot.plist includes:


<key>GraphicsEnabler</key>

<string>y</string>


<key>AtiConfig</key>

<string>Bulrushes</string>


<key>AtiPorts</key>

<string>4</string>


The graphics work and the framebuffer gets loaded but the Mouse Cursor jumps around when moving.

Anyone like to help me to get this fixed , please?

#2
rockinron_1

rockinron_1

    InsanelyMac Sage

  • FAQ Team
  • 394 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
Changing the framebuffer can affect the cursor and make it lag (don't ask me why - can't remember). Try getting rid of the ATIConfig key and adding:
<key>UseAtiROM</key>
<string>Yes</string>

Failing that try setting the framebuffer to Gibba / try all the ati 6xxx framebuffers. One should work, if your very unlucky and it doesn't work see here & good luck:
http://www.insanelym...ge__hl__ hd6870

As a temporary measure disable graphics enabler (change it to no) and you should be working fine with no framebuffer (couple of games / dvd player won't work but thats it)

#3
Rampage Dev

Rampage Dev

    InsanelyMac Deity

  • Local Moderators
  • 1,952 posts
  • Gender:Male
Follow my guide here:

http://rampagedev.wo...to-a-dsdt-36-2/





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy