Jump to content
InsanelyMac Forum

daslicht

Members
  • Content count

    50
  • Joined

  • Last visited

About daslicht

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. WhatEverGreen Support Topic

    I am also considered switching from Nvidia to AMD dues to some issues I have. Is it working for you now properly ? please?
  2. Crashing here : Thread 14 Crashed:: CVDisplayLink
  3. When I add the following: <key>NVDAResmanVersions</key> <dict> ... <key>343.01.02</key> <string>343.01.02</string> .... to the plist: /library/Frameworks/CUDA.framework/Versions/A/Resources The Message is gone, but CUDA isnt working properly:
  4. Nvidia Drivers

    Hopefully Nvidia will at all release new Webdrivers for Yosemite
  5. Hello, anyone like to help me please with installing Audio drivers for a ALC892 based board while using Clover? I tried to understand toleda's instructions but I failed, see: https://github.com/toleda/audio_CloverALC/issues/2 Is there a way to make ALC892 audio work without patching apples kext ? maybe inject something with clover? Thank You very much for reading
  6. Is it possible to do this injection with Clover ?
  7. Clover: Ethernet not built-in

    I have now removed: <key>Name</key> <string>DSDT.aml</string> and added : <key>PCI</key> <dict> <key>DeviceProperties</key> <string>450000000100000001000000390000000100000002010c00d041030a000000000101060000197fff0400160000006200750069006c0074002d0069006e0000000500000001</string> <key>PCIRootUID</key> <string>0</string> <key>StringInjector</key> <string>No</string> </dict> seams to work now. I am curious I only have to specify: <key>Name</key> <string>DSDT.aml</string> If i have a dsdt for my board no? What about the red value here: <key>FixLAN_2000</key> <true/> Is it for any system the same or do it needs to be calculated somehow ? The only thing which is not working at the moment seams to be Messages
  8. Clover: Ethernet not built-in

    ​Hello, I am facing the same issue with a GA-z87x-ud3h. How do I get sure that I get the unmodified dsdt when booting with clover ? please?
  9. Thank you thats working for me either. I am curious , what have those Kext's to do with Bluetooth ?!
  10. Clover General discussion

    Hello, I have just installed the OSX 10.9.3 combo update but now I get this error when booting: Any idea whats wrong ?
  11. Is it compatible with Intel® I218V ?
  12. Hi, anyone knows if a z97 chip is compatible with mavericks and if the z87 freezing was fixed? The freezing issue (with 32GB RAM) is not just OSX related , see: http://forum.giga-byte.co.uk/index.php/topic,13267.0.html Cheers dl
  13. Ozmosis

    Hello Friends, which Mainboard is know to be rock solid when using 4 * 8 GB RAM Modules ? I recently had some very bad experience with a Gigabyte z87mx-DH3. It is not an Hackintosh specific issue but also widely discussed at the Gigabyte forum. As far as we add 4 Ram Modules the system gets unstable regardless of manual setting timings and voltages. Since binding tired ob being Gigabytes Debugger I returned the board. I am now looking for a Board which can handle a i7-4770k and 32 GB RAM (4 * 8) Anyone is successfully running such kind of combination, please?
  14. Hello, I am running 10.9 with myHack and a Custom patched DSDT. Before upgrading to 10.9 anything was working fine. Since the upgrade the builtin sound is no longer working and the System Info like Processor is displayed different now (not to serious tho) Here is a List of the Kext which I used successfully with 10.8: AppleACPIPS2Nub.kext AppleHDA.kext ApplePS2Controller.kext DeviceMergeNub.kext FakeSMC.kext Legacy_889a_ML.kext Patched_10.7_AppleRTC.kext Here you can find a zip (22.8MB) of the extras which were working for me under 10.8: Extras: http://limelinx.com/chaoe DSDT only: http://limelinx.com/edvta... I tried this approach, either with Patched AppleHDA or DSDT patch: http://www.osx86.net/files/file/3599-applehda-109-alc889/ But I only managed to get the Digital Input working. (see my comments there for details) I also tried a different 'layout' but without getting all inputs working. Anyone have an idea what I could try to make it work again, please?
  15. [HELP] No sound on ALC889

    On 10.8 I used "Legacy_889a_ML.kext" to make sound working with my GAEP45UD3 Rev1 which got a ALC889a Chip. However this kext do not longer work with 10.9. Any idea ?
×