Jump to content

Snow Leopard on VMware not booting :'(


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
TA9

TA9

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
Please help me out :'(((((((

Attached Files



#2
Shaneee

Shaneee

    AMD Dev Tester

  • Local Moderators
  • 1,002 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Interests:Web Design. OS X. Music.

Please help me out :'(((((((


A bit more information would be nice. What are your system specs? How did you install to vmware? Also boot with -v and upload picture of kp.

#3
TA9

TA9

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
Thnx for replying @IiTz ShAnE
i finally booted into Snow leopard
but my problem is that it lags a lot!!!!!
i am running VMware on WinXP 32bit on PentiumD with 1.5 GIG. RAM
i would be very very thankful if you have a solution to my lagging problem
Thanks in Advance!!!!

#4
Shaneee

Shaneee

    AMD Dev Tester

  • Local Moderators
  • 1,002 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Interests:Web Design. OS X. Music.

Thnx for replying @IiTz ShAnE
i finally booted into Snow leopard
but my problem is that it lags a lot!!!!!
i am running VMware on WinXP 32bit on PentiumD with 1.5 GIG. RAM
i would be very very thankful if you have a solution to my lagging problem
Thanks in Advance!!!!


I think the problem is that your RAM is not enough to be shared with vmware and your PC. If you want to use OS X on that PC then you will be better off dual booting your XP with SL.

#5
TA9

TA9

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
So...
@IiTz ShAnE
you are the expert
so tell me...
Whenever i boot into the installation disc and come to the installation screen
my mouse does not work :'(
PLEASE
i have been trying to solve this problem for 6 months
could not get help from anywhere
Please HELP ME
Thanks in ADVANCE!

#6
Shaneee

Shaneee

    AMD Dev Tester

  • Local Moderators
  • 1,002 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Interests:Web Design. OS X. Music.

So...
@IiTz ShAnE
you are the expert
so tell me...
Whenever i boot into the installation disc and come to the installation screen
my mouse does not work :'(
PLEASE
i have been trying to solve this problem for 6 months
could not get help from anywhere
Please HELP ME
Thanks in ADVANCE!


How are you trying to install? Try with nawcoms mod cd and retail install disc.

#7
TA9

TA9

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
Yes i have
i have even tried using i+boot by TonyMacx86
i got through the disk formatting part
i used macdisk to convert NTFS to HFS+
and got through this part in the installation...
but while installing, the blue bar which shows completion stoped it the middle
i found out i have to format my drive using the installation CD
tht is why i need the mouse to work
i tried the apple wired mouse, microsoft wirelees mous.
btw the installation disk i used was
Snow Leopard 10.6.1-10.6.2 by LeoHazard.
Help me out
Thnx in advance :D
THNX FOR REPLYING @IiTz ShAnE

#8
Shaneee

Shaneee

    AMD Dev Tester

  • Local Moderators
  • 1,002 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Interests:Web Design. OS X. Music.
Have a read of this topic,

http://www.insanelym...dows-dual-boot/

#9
TA9

TA9

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
Does this link of yours have the solution for the mouse?!

#10
Shaneee

Shaneee

    AMD Dev Tester

  • Local Moderators
  • 1,002 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Interests:Web Design. OS X. Music.
No but it goes through a retail install instead of a distro which may be causing the mouse problem. Try booting with -x -f -v when trying to install





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy