Jump to content

[Problem] Sound cuts off, video still plays

audio sound off cuts problem lion

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
jnxjn

jnxjn

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 112 posts
Hi guys,
I have 10.7.1 working on my laptop but i have an issue with sound that legit mac users also have come and I've searched mac forums and no fixes have worked for me, so I decided to come here and see if you hackintosh guys have also had this problem and fixed it.

Anyways on my browsers, when I watch a video, the sound cuts off during it, but the video continues playing so this is definitely a sound issue. This also happens with logic pro, so this problem is a huge pain in the arse for me.
The system sound works though even when the video's sound isn't working, like i can adjust the volume and it makes that volume increase or decrease noise.
I can get the sound working again for watching videos online by closing and reopening the browser, but then that's only temporary and it does it again within minutes.

Any possible fixes you guys can think of?
Thanks!

#2
TrungKado

TrungKado

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Same problem. may be related to flash player.
i can't find way to fix it.
So you go to System Preferences -> Sound -> Output -> select another device for sound out then select your first device back. Sound will work again.
(temporary solution)

#3
derekreid

derekreid

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 213 posts
  • Location:Canada
Same problem here, it's only for video in browsers as well...video players and iTunes work fine.

Any permanent solutions?





Also tagged with one or more of these keywords: audio, sound, off, cuts, problem, lion


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy