Jump to content

Geforce GTX 560 Problematic Transition with Launchpad

Geforce GTX 560 Mozilla GTX560 GTX 560 Launchpad

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
Gatsouni

Gatsouni

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Gender:Male
Hello everyone! This is my first post and I am a half-noob. A "member" on the process. :hammer:

I have installed an ASUS GTX 560 DC on my pc.

When I use the Launchpad for the very first time (as soon as I log in), it comes up with a slightly laggy transition. If I open Mozilla or Final Cur Pro and then I re-open the Launchpad, then it comes up with a really smooth transition.

I have modified everything regarding the appropriate graphic texts or the boot.plist, in order for it to be recognized by OS X Lion 10.7.3.

The pc specifications are the following.

ASUS P8P67 Pro Motherboard
Asus Geforce GTX 560 DC (Non -Ti)
OS X Lion 10.7.3 (11D50)
16 GB Corsair DDR3 RAM

Any help or suggestions would be greatly appreciated!

Thanks a lot guys! Cheers! :thumbsup_anim:

#2
Alastor89

Alastor89

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
Same problem whit Asus ENGTX 570 !

#3
Gatsouni

Gatsouni

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Gender:Male
The main problem is that there is not a specific guide for modifying kexts for GTX. Also, something that might work for someone, may not work for someone else... For the funny part, I need to mention that I have restored my PC over 60-70 times, because I was always experimenting, in order to achive maximum efficiency. If someone knows what tweaking process we will have to follow, please give us your guidance.





Also tagged with one or more of these keywords: Geforce, GTX, 560, Mozilla, GTX560, GTX 560, Launchpad


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy