Jump to content

Gatsouni

Members
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

About Gatsouni

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Hello everyone. I have updated my GTX 560 DC with a brand new EVGA GTX 660 Ti SC. Even though I try to set up my system, as I used to, I have a problem with the startup. As soon as the computer starts up to Mountain Lion, the screen turns black and it restarts. I tried to set "GraphicsEnabler=No" to boot.plist and I still have the same results. What do you think are the optimal settings on ###### for the GTX 660 Ti, in order to solve this problem? Is there any connection with the motherboard [Asus P8P67 Pro B3 ] I'm using? Any recommendations would be greatly appreciated. Thanks a lot for your time, guys!
  2. Hi my friend! I have the similar setup on my own pc. I have noticed laggy behavior of the launchpad with my GTX 560 DC card only on Mountain Lion. Any suggestions about that? I can't solve this problem....
  3. I found the solution by another user, so simple. You just need to install Apple100E Ethenet Driver from ###### and works great. Thanks everyone!
  4. Thanks a lot for your suggestions. Is there any link that I can download the driver? I am a little bit noob... lol
  5. Hello everyone! On the very first boot of ML, internet was working flawlessly... After installing Lnx2Mac internet driver for my ASUS P8P67 Pro motherboard and booted again, no internet is working. I was following this process with any previous mac software. I also tried to install the "debug" version, with no luck! My system specifications are: -Asus P8P67 Pro - Mountain Lion 10.8 - NVidia GTX 560 (Non Ti) - Intel i7 Any suggestions will be greatly appreciated. Thanks a lot for your time friends...
  6. Sorry for posting again. 2 days after installing the official Nvidia Drivers and since login to OSx, the Launchpad returned to it's previous state and also some of the Dashboard widgets were badly displaying. Does anybody have any suggestions?
  7. Ah, ok! I have to say: Respect to you! I just modified the official driver to "iMac12,2" and it works miracles. It was that simple answer and I was searching for it for 5 months... Thanks a lot, really thanks! Best regards!
  8. I will try everything you told me and I will keep you posted. As I mentioned with the quotes (""), it was an "attack", not a full scale torrent! No harm intended! I will keep you posted my friend, stay put! p.s: Where can I find the AGPM.kext thread that you mentioned?
  9. My dear friend, is there a need to start a reply with an "attack"? I have read ALL topics regarding the 5xxx series and I cannot install the drivers, because the installer infroms that they cannot be installed on this specific system. I posted this topic because I couldn't find a clear solution and I have formatted my pc over 60-70 times, so as to achieve maximum efficiency and yet I face this problem that I mentioned. Apart from that I cannot set the system to "Mac Pro" as many claim, because on Asus P8P67 Pro Motherboard it is imperative to set the system on "iMac 12,2", otherwise you get constant kernel panics That's all from me. Thanks for your time
  10. Hello everyone! I have installed an ASUS GTX 560 DC on my pc. When I use the Launchpad for the very first time (as soon as I log in), it comes up with a slightly laggy transition. If I open Mozilla or Final Cur Pro and then I re-open the Launchpad, then it comes up with a really smooth transition. I have modified everything regarding the appropriate graphic texts and the boot.plist, in order for it to be recognized by OS X Lion 10.7.3. The pc specifications are the following. ASUS P8P67 Pro Motherboard Asus Geforce GTX 560 DC (Non -Ti) OS X Lion 10.7.3 (11D50) 16 GB Corsair DDR3 RAM Any help or suggestions would be greatly appreciated! Thanks a lot guys!
  11. The main problem is that there is not a specific guide for modifying kexts for GTX. Also, something that might work for someone, may not work for someone else... For the funny part, I need to mention that I have restored my PC over 60-70 times, because I was always experimenting, in order to achive maximum efficiency. If someone knows what tweaking process we will have to follow, please give us your guidance.
  12. Hello everyone! This is my first post and I am a half-noob. A "member" on the process. I have installed an ASUS GTX 560 DC on my pc. When I use the Launchpad for the very first time (as soon as I log in), it comes up with a slightly laggy transition. If I open Mozilla or Final Cur Pro and then I re-open the Launchpad, then it comes up with a really smooth transition. I have modified everything regarding the appropriate graphic texts or the boot.plist, in order for it to be recognized by OS X Lion 10.7.3. The pc specifications are the following. ASUS P8P67 Pro Motherboard Asus Geforce GTX 560 DC (Non -Ti) OS X Lion 10.7.3 (11D50) 16 GB Corsair DDR3 RAM Any help or suggestions would be greatly appreciated! Thanks a lot guys! Cheers!
×