Jump to content

[Solve]Nvidia 7200 GS / 7300 SE 256MB PCIe with LION 10.7


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
fbifido

fbifido

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 150 posts
  • Gender:Male
  • Location:Jamaica
I need help to get my video card working?

On a new loaded LION what do i need to do to get 7200GS fully working?

#2
fbifido

fbifido

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 150 posts
  • Gender:Male
  • Location:Jamaica
NVidia 7200GS / 7300SE with 256MB PCIe drivers for Lion 10.7.2 (11C40)
QE/CI Works with the EFI String in com.apple.Boot.plist
I use Tonymacx86 ###### to install Chameleon R877, Set kernel to 32-bit mode, the system will not boot if you select 64-bit mode.


Thank you.

BTW: these are the files i edited:
Geforce.kext
Geforce7xxx.kext
NVDANV40HalG7xxx.kext
NVDAResman.kext
NVDEnabler64.kext

I did not see a NVDANV40Hal.kext on my lion install.

Does anyone know how to make his work in 64-bit mode?

#3
housebros

housebros

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 176 posts
  • Gender:Male
  • Location:Verona - Italy
I have the same problem on SL 10.6.7

the video card is exactly the same.... the os start only at 32 Bit (arch=i386)
used ##### - EFIstudio .....but i've not find it a solution !

#4
arikstress

arikstress

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
  • Gender:Male
  • Location:indonesia

NVidia 7200GS / 7300SE with 256MB PCIe drivers for Lion 10.7.2 (11C40)
QE/CI Works with the EFI String in com.apple.Boot.plist
I use Tonymacx86 ###### to install Chameleon R877, Set kernel to 32-bit mode, the system will not boot if you select 64-bit mode.


Thank you.

BTW: these are the files i edited:
Geforce.kext
Geforce7xxx.kext
NVDANV40HalG7xxx.kext
NVDAResman.kext
NVDEnabler64.kext

I did not see a NVDANV40Hal.kext on my lion install.

Does anyone know how to make his work in 64-bit mode?



I have the same problem on SL 10.6.7

the video card is exactly the same.... the os start only at 32 Bit (arch=i386)
used ##### - EFIstudio .....but i've not find it a solution !

Guys did your card support Quadro or Cuda eventually?





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy