Jump to content

OSX86 ati mobility radeon HD5870 working perfectlly with QE/CI


  • Please log in to reply
83 replies to this topic

#81
ham4ever

ham4ever

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 296 posts
  • Gender:Male
any way to use this for Ati HD 6650m ? :worried_anim:

#82
barneo

barneo

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
hello guys!
i have a laptop MSI GX740 which ati hd 5870 mobility too.
I install retail Mac os 10.6.7 with #####
after that i install an update combo to 10.6.8 and apply ##### (i also have a DSDT.aml (it's created by EVEREST) but it's not work good enough)
so i installed kexst for audio lan and wireless (ralink rt 3090 ) (this wireless comptailable with rt 2680)
all of that working fine, with GraphicsEnabler=no

i buckup boot file from root directory and replace to olda's boot file.
then i copy ati rom and add 2 strings to .plist
after reboot hacintosh was working with GraphicsEnabler=Yes, but wireless wasnt working!!!!

so, Olda, what is you changed in boot file?

sorry for my bad English

#83
ghola

ghola

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 35 posts
I bought a Broadcom WIFI card on ebay for $10 to get my WIFI working. (eg http://www.ebay.ca/i...=item564a148c8b)

#84
acidlake

acidlake

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
oh man thanks so much, this is working perfect!! amazing thanks for share and for everything, now i have all working on my Asus G73JH the only that is not working is the wake up from sleep and the keyboard backlight but everything else is perfect, thanks for all





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy