Jump to content

[GR] thelw bohtheia


  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1
xristosGR

xristosGR

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts
re paidia poios mporei na me bohtheisei??

exw ena acer aspire one a150x me winXP kai thelw na valw paralhla leopard!!! sto youtube exw dei polla alla se forum kanenas den milaei gia auto to montelo.mporei na mou pei kapoios ta bhmata???

#2
salax

salax

    InsanelyMac Geek

  • Donators
  • 122 posts
  • Gender:Female

re paidia poios mporei na me bohtheisei??

exw ena acer aspire one a150x me winXP kai thelw na valw paralhla leopard!!! sto youtube exw dei polla alla se forum kanenas den milaei gia auto to montelo.mporei na mou pei kapoios ta bhmata???


Εκτός κι αν ψάχνεσαι για Ελληνικό οδηγό, πιστεύω οτι εύκολα θα βρείς οδηγίες!
http://fcolaco.com/b...ficially-a-mac/
http://www.insanelym...129774-650.html

(sorry για το άσχετο, αλλά δείτε βρε παιδιά το ποστ που έριξε ο νταβέτα γιατί νομίζω οτι θίχτηκε απ τα γραφόμενά μου. Μάλλον ψαρεύει να δεί αντιδράσεις από Έλληνες για να μπορεί να ισχυριστεί οτι ήμαστε λίγοι... Καλό θα είναι να απαντήσουμε και να ειδοποιήσουμε όσο περισσότερους χρήστες μπορούμε)

#3
Sotirios Papakonstantinou

Sotirios Papakonstantinou

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 121 posts
Αν ενδιαφέρεσαι μόνο για Leopard 10.5 και όχι για Snow Leopard 10.6, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την διανομή του Kalyway 10.5.2 Μέσα από τα XP πήγαινε στην Έναρξη (Start) και κάνε δεξί κλικ στον Υπολογιστή μου (My Computer). Επέλεξε Διαχείριση (Manage) και όταν ανοίξει το παράθυρο πήγαινε στην ενότητα Διαχείριση Δίσκων (Disk Management). Κάνε κλικ στην κατάτμηση (partition) των Windows και μετά δεξί κλικ και επέλεξε συρρίκνωση (shrink). Άσε τουλάχιστον 20 GB κενό χώρο για το Leopard. Επειδή τώρα αν προσπαθήσεις να κάνεις νέα κατάτμηση κατά πάσα πιθανότητα θα φτιάξει extended (δεν είναι bootable) και όχι primary (μπορεί να γίνει bootable), καλύτερα πήγαινε σε παράθυρο DOS για τη συνέχεια. Πατάς Window+R για να δεις το παράθυρο εκτέλεσης (Run). Μετά γράψε την εντολή cmd και πάτα Enter να εκτελεστεί. Θα ανοίξει ένα παράθυρο DOS. Για να φτιάξεις την κατάτμηση που χρειάζεται για το Leopard θα φορτώσεις το εργαλείο Diskpart με τις παρακάτω εντολές (πάτα Enter στο τέλος) :

diskpart

list disk

select disk 0

create partition primary

exit

Η πρώτη εντολή φορτώνει το εργαλείο Diskpart. Η δεύτερη σου δίνει μια λίστα με τους διαθέσιμους δίσκους. Αν δεν έχεις τίποτα άλλο συνδεδεμένο, ο δίσκος 0 είναι ο τοπικός δίσκος. Αν έχεις συνδεδεμένο και ένα φλασάκι, θα φανεί σαν δίσκος 1. Η τρίτη εντολή επιλέγει τον δίσκο 0 (τοπικό). Η τέταρτη εντολή φτιάχνει ένα primary partition. Εφ' όσον δεν έχουμε θέσει μέγεθος, θα πιάσει όλο τον άδειο χώρο. Η τελευταία εντολή κλείνει το Diskpart. Αν ξαναδώσεις exit θα κλείσει και το παράθυρο DOS.

Τώρα συνέδεσε ένα εξωτερικό DVD-RW, βάλε μέσα το CD του Kalyway 10.5.2 και κάνε επανεκκίνηση. Δεν θα ξεκινήσει με τη μία γιατί τα netbook κομπλάρουν όταν έχεις συνδέσει συσκευή USB στην πρώτη εκκίνηση (δεν δίνουν αρκετό ρεύμα στο USB). Κλείστο τελείως από τον διακόπτη και ξανάνοιξέ το μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Αν δεν έχεις τη σωστή σειρά στο BIOS πάτα F12 για να επιλέξεις συσκευή εκκίνησης. Επέλεξε το USB DVD-RW και μόλις δεις το σχετικό μήνυμα πάτα Enter να συνεχίσει ο Darwin Boot Loader. Αν στην αρχή δεις μηνύματα του τύπου "δεν ήταν δυνατόν να φορτώσει το τάδε block" αγνόησέ τα, δεν τρέχει τίποτα, απλά δεν είναι ιδανική η επικοινωνία του DVD-RW με το netbook λόγω χαμηλής τάσης στο USB. �'φού επιλέξεις γλώσσα (Αγγλικά, σιγά μην είχε Ελληνικά), από το μενού επέλεξε Utilities και μετά Disk Utility. Κάνε κλικ πάνω στον δίσκο και μετά στο Partitions. Επέλεξε το δεύτερο partition και κάνε erase ως MacOS Extended Journaled με το όνομα που σε βολεύει (π.χ. Leopard). Βγες από το Disk Utility και συνέχισε την εγκατάσταση επιλέγοντας το partition Leopard. Δεν χρειάζεται να πειράξεις τίποτα από το Customize, οπότε προχώρα. Στην αρχή θα ελέγξει το DVD-ROM αν έχει πρόβλημα. Για να μην περιμένεις μπορείς να το αποφύγεις (skip). Μετά το τέλος της εγκατάστασης θα γίνει επανεκκίνηση και θα μπεις κανονικά στο Leopard 10.5.2 Ναι, έχει κάνει πολλή καλή δουλειά ο Kalyway και λειτουργεί με την πρώτη, χωρίς κόλπα! Θα δεις ωστόσο ότι π.χ. το USB δεν δουλεύει αν το συνδέσεις επί τόπου, αλλά μόνο αν έχεις συνδέσει τη συσκευή πριν την εκκίνηση του υπολογιστή. Επίσης τα γραφικά δουλεύουν μόνο σε 800x600 και όχι σε 1024x600, αλλά αυτό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Ο ήχος και η ασύρματη κάρτα δικτύου δεν δουλεύουν. Το ενσύρματο δίκτυο δουλεύει μόνο αφού συνδέσεις το καλώδιο πριν την εκκίνηση του υπολογιστή. Για να λειτουργεί σωστά και πάντα το ενσύρματο δίκτυο μπορείς να βρεις drivers κατ' ευθείαν από την Realtek (http://www.realtek.com) Για να λειτουργήσει ο ήχος κατεβάζεις και εγκαθιστάς το νέο VoodooHDA.kext από http://www.kexts.com Το USB μάλλον θέλει κάποιο άλλο kext (στο Snow Leopard 10.6 δουλεύει κανονικά). Η κάμερα δουλεύει χωρίς επιπλέον kexts. Για το ασύρματο δίκτυο έχω βρει κάποια σχετικά kexts αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει.

Απ' ό,τι κατάλαβες τώρα μπαίνεις στο Leopard αλλά όχι στα Windows. Είτε κατεβάζεις το τελευταίο Chameleon και το εγκαθιστάς ώστε να επιλέγεις Leopard ή Windows είτε κάνεις το partition των Windows active για να μπαίνεις στα Windows και προσθέτεις κάποιες καταχωρήσεις στο αρχείο BOOT.INI για να επιλέγεις μέσα από τον Windows Boot Loader. Πιο ευκολο είναι το πρώτο γιατί την τελευταία έκδοση απλά την τρέχεις και εγκαθίσταται αυτόματα, δεν χρειάζεται να μπλέξεις με το Terminal. Αν σε ενδιαφέρει να επιλέγεις από τον Windows Boot Loader, θα σου πω τον τρόπο κάποια άλλη στιγμή. Για πλήρη πρόσβαση στο partition του Leopard από τα Windows XP εγκατέστησε το πρόγραμμα MacDrive.

Ελπίζω να σε βοήθησα :)

Σημαντικό: Αν θέλεις να κάνεις όλες τις αναβαθμίσεις σε 10.5.8 χωρίς να έχεις πρόβλημα, πρέπει να έχεις κάποιο τρόπο μετά να αλλάξεις κάποια αρχεία (DSDT.aml, mach_kernel κλπ) αλλιώς δεν θα μπορεί να ξαναμπει στο Leopard! Ίσως μπορείς να το κάνεις μέσα από τα Windows με το MacDrive, αλλά προτείνω σε πρώτη φάση να το αφήσεις ως 10.5.2 για να μην παιδεύεσαι. :P

#4
Einstein_ein

Einstein_ein

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 95 posts
  • Gender:Male
  • Location:Thessaloniki, Greece
@sotirios: φανταστικό το άρθρο και εδω και στο άλλο topic, αμφότερα ιδιαίτερα κατατοπιστικά. Παρακαλώ όταν αναφέρεστε σε kexts να αναφέρεται και version που δούλεψε στο μηχάνημά σας, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Αυτό το λάθος συμβαίνει 32492034920348203480234 φορές σε όλα τα λοιπά topics του site. Ευχαριστώ

#5
Djnikosburn

Djnikosburn

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts
  • Gender:Male
  • Location:Athens , Greece
Καλησπέρα ρε παλικάριααα!!!
Είναι το πρώτο μήνυμα που αφήνω σε αυτό το forum
και το βρήκα ψάχνοντας λύσει για να εγκαταστήσω
το iDeneb 10.5.5. στον υπολογιστή μου αλλά χωρίς επιτυχία ακόμα!!!!
Εδώ και 2 μέρες προσπαθώ αλλά τίποτα ακόμα! ;)
Το μηχάνημα που έχω έχει τα εξής!

Asus P5K Motherboard
Intel Core 2 Duo E8400 @ 3GHz
και ATI 3850 Series

Σας παρακαλώ βοηθήστε άμα μπορείτε!

#6
thele gr

thele gr

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
για σας

θελω να εγγαταστίσω τα iDeneb 10.5.8 και εχω ενα multirama ht x force g 3200

Οταν βαζω το γραμμενο cd απο αυτο το torrent κανει κανονικα boot και μου ανοιγει την εγγατασταση αλλα οταν φτανω στο σημειο που η εγγατασταση ελεγχει το cd για προβλημα παντα μου βγαζει προβλημα (δεν φταιει το πως το εγγραψα ι αν το κατευασα σωστα γιατι το εχω κατεβασει 17 φορες και το εχω γραψει πανω απο 20 φορες σε ταχυτητα ως και x2)

Τι φταιει;

ευχαριστω προκαταβολικα

#7
Einstein_ein

Einstein_ein

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 95 posts
  • Gender:Male
  • Location:Thessaloniki, Greece

για σας

θελω να εγγαταστίσω τα iDeneb 10.5.8 και εχω ενα multirama ht x force g 3200

Οταν βαζω το γραμμενο cd απο αυτο το torrent κανει κανονικα boot και μου ανοιγει την εγγατασταση αλλα οταν φτανω στο σημειο που η εγγατασταση ελεγχει το cd για προβλημα παντα μου βγαζει προβλημα (δεν φταιει το πως το εγγραψα ι αν το κατευασα σωστα γιατι το εχω κατεβασει 17 φορες και το εχω γραψει πανω απο 20 φορες σε ταχυτητα ως και x2)

Τι φταιει;

ευχαριστω προκαταβολικα


Πάτα skip στον έλεγχο του DVD. Έχε υπόψιν σου πως η εγκατάσταση πλέον μπορεί να γίνει και από USB stick. Αναφορικά με τα γραμμένα DVD, παρακαλώ ανακύκλωσέ τα :)

#8
thele gr

thele gr

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

Πάτα skip στον έλεγχο του DVD. Έχε υπόψιν σου πως η εγκατάσταση πλέον μπορεί να γίνει και από USB stick. Αναφορικά με τα γραμμένα DVD, παρακαλώ ανακύκλωσέ τα :)



Δεν καταλαβες...Το εχω κανει και αυτο και μου βγαζει και ετσι error κατα την εγκατασταση.

επισης εχω κατεβασει και μια εκδωση των μακ για usb αλλα θελει 8gb φλασακι και δεν εχω...

αν υπαρχει καποια εκδωση που χωραει σε 4gb φλασακι θα με ενδιεφερε πολυ...

επισης για τα error το ιδιο μου εκανε και το Kalyway 10.5.2

Σε vmware εγκαταστηθηκε (το Kalyway) αλλα οταν πηγα να το ανοιξω μου εκανε reboot χωρις να ανοιγουν τα μακ

Σε ευχαριστω για την βοηθεια σου

ενας φιλος μου ειπε οτι για να εγκατασταθουν θελουν συγκεκριμενο συνδιασμο επεξεργαστη-καρτας γραφικων-chipset...υσχει κατι τετοιο?



Υ.Γ.* Τα ανακυκλωσα τα DVD :D :(

#9
Einstein_ein

Einstein_ein

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 95 posts
  • Gender:Male
  • Location:Thessaloniki, Greece

Δεν καταλαβες...Το εχω κανει και αυτο και μου βγαζει και ετσι error κατα την εγκατασταση.

επισης εχω κατεβασει και μια εκδωση των μακ για usb αλλα θελει 8gb φλασακι και δεν εχω...

αν υπαρχει καποια εκδωση που χωραει σε 4gb φλασακι θα με ενδιεφερε πολυ...

επισης για τα error το ιδιο μου εκανε και το Kalyway 10.5.2

Σε vmware εγκαταστηθηκε (το Kalyway) αλλα οταν πηγα να το ανοιξω μου εκανε reboot χωρις να ανοιγουν τα μακ

Σε ευχαριστω για την βοηθεια σου

ενας φιλος μου ειπε οτι για να εγκατασταθουν θελουν συγκεκριμενο συνδιασμο επεξεργαστη-καρτας γραφικων-chipset...υσχει κατι τετοιο?

Υ.Γ.* Τα ανακυκλωσα τα DVD :) :(

Τι error σου βγάζει; Αρχίζει να γράφει στο σκληρό σου δίσκο και μετά βγαίνει το error; Το error ήταν το ίδιο και όταν πάτησες skip στον έλεγχο του DVD; Δοκίμασε το εξής. Να κουνάς το mouse σου συνέχεια για να μην αφήνεις το πρόγραμμα εγκατάστασης να κάνει κάτι σαν sleep από αδράνεια (όταν έκανα αντίστοιχες δοκιμές νόμιζα οτι κολούσε). Σημαντικότερο όλων να μου πεις τί error σου βγάζει.
Δε χρειάζεται συγκεκριμένος συνδυασμός, btw.

#10
thele gr

thele gr

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

Τι error σου βγάζει; Αρχίζει να γράφει στο σκληρό σου δίσκο και μετά βγαίνει το error; Το error ήταν το ίδιο και όταν πάτησες skip στον έλεγχο του DVD; Δοκίμασε το εξής. Να κουνάς το mouse σου συνέχεια για να μην αφήνεις το πρόγραμμα εγκατάστασης να κάνει κάτι σαν sleep από αδράνεια (όταν έκανα αντίστοιχες δοκιμές νόμιζα οτι κολούσε). Σημαντικότερο όλων να μου πεις τί error σου βγάζει.
Δε χρειάζεται συγκεκριμένος συνδυασμός, btw.



Μου γραφει οτι εχει προβλημα το DVD και οτι να κανω restart και να δοκιμασω παλι αλλα οπως ειπα δεν παιζει να εχει προβλημα το DVD και απ οτι ειδα στα commands του torrent εχει λειτουργισει...

Δεν μου μπαινει σε αδρανεια...τι μπορει να φταιει

πχ το kalyway το εγραψα 2 φορες:

1 στα x4 που μου εβγαζε ερορ στο 13% του ελεχου του DVD η αν παταγα skip με το που τελειωνε τον υπολογισμο του χρωνου εβγαζε το ιδιο

και την 2η στα χ2 που μου εβγαζε ερορ στο 99% του ελεχου του DVD η αν παταγα skip κατευθιαν μου εβγαζε το ερορ

μπορει να φταιει το οτι τα εγραψα σε DVD-R;



EDIT: Ελπιζω μετα απο την βοηθεια σας να μπορω να σας μιλαω μεσα απο MAC

Εχει καποιος ιδεα για το τι μπορει να ειναι?

Κανεις?

Ενταξη ρε παιδια ευχαριστω...

#11
rdjonesb3

rdjonesb3

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 2 posts
Καλησπέρα!Νέος είμαι και εγώ και μιας και οι κανόνες δεν με αφήνουν να ξεκινήσω νέο topic είπα να γράψω εδώ!
by the way πολύ ωραίο το forum..διάβασα αρκετά πριν προχωρήσω

Προσπάθησα να βάλω τα iATKOS_v7 στο PC μου
CORE 2 QUAD Q9400
ASUS P5Q3
6GB OCZ DDR3
ASUS ATI 5870 1GB DDR5

Θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση

Από ότι διάβασα μονο η κάρτα γραφικών δεν είναι πλήρως συμβατή(λειτουργεί αλλα τα βασικά).
Με -v κάνει reboot μετά από λίγο.
Με -v -x32 cpus=1 ξεκινάει αλλα μετά από λίγο κολλάει και η μονη λύση είναι reboot

Για να ξεκινήσει ξεκινάει μονο με την εντολή -x32 cpus=1

Οι δίσκοι είναι achi....κάνω format τον δίσκο
στο format που πρέπει..πατάω customize πριν την εγκατάσταση επιλέγω τα περισσότερα κάνει εγκατάσταση..μετά μου λέει ότι πρέπει να κάνω reboot κάνω..φορτώνει το μενού του darwin επιλέγοντας να ξεκινήσει το mac os μου βγάζει λευκη οθόνη με τo μηλo στο κέντρο και δεν κάνει τίποτα άλλο,όσο και να τo αφήσω...αν κάνω boot με την εντολή -x32 cpus=1 κάνει τo ίδιο αλλα κάτω από το μηλο δείχνει ότι φορτώνει όσο και να το αφήσω πάλι δεν κάνει τίποτα άλλο....καμια ιδέα?

#12
oursoula

oursoula

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts
καλησπέρα σε όλους.Δεν ήξερα που να γράψω και ζητάω την βοήθεια εδω. Έχω εγκαταστήσει το Iatkos V7 και μετά έκανα intall ενα driver για την κάμερα μου.Εδώ παραθέτω το link του driver http://www.versiontr...nfo/mac/19736.Η κάμερα είναι μια logitech quickcm for laptops.Αφού έγινε η εγκατάσταση και μου ζήτησε επανεκκίνηση δεν ξανα έιδα φως.Κολλάει στην οθόνη με το μήλο. Θέλω αν μπορει κάποιος να μου πει πως να αφαιρέσω το Driver απο το Terminal αφου ξεκινησω με -s που είναι βέβαι το μόνο που μπορώ να κάνω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

#13
Kwts

Kwts

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 2 posts
  • Gender:Male
  • Location:Loutraki, GR
Κατ αρχάς καλησπέρα σε όλους. 'Οντας νέο μέλος, θα παραθέσω το πρόβλημά μου και εγώ εδώ...
Έχω pc με windows 7 και θα ήθελα σε dual-boot να έχω και τα leopard. Το πρόβλημα όμως είναι το εξής: Κάθε φορά που κάνω απόπειρα εγκατάστασης μιας hackintosh έκδοσης (έχω δοκιμάσει iPC 10.5.6, Kalyway 10.5.6 και iAtkos v7) στο σημέιο Loading Darwin/x86 κάνει επανεκκίνηση ο υπολογιστής. Το σύστημά μου αποτελείται από:
cpu: Intel Core i7 920
m/b: Asus P6TSE x58/ICH10R
vga: Asus GF9800GT 512MB GDDR3
ram: 6GB Gskill DDR3 Triple Channel
(παρεμπιπτόντως στο VMware7 η διανομή Kalyway εγκαθίσταται κανονικά)

#14
Einstein_ein

Einstein_ein

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 95 posts
  • Gender:Male
  • Location:Thessaloniki, Greece
@rdjonesb3: κάνε boot με -v και κάνε μας paste σε ποιό σημείο κολάει. Μπορείς να δοκιμάσεις boot και με "-v -x" (safe mode), ίσως να καταφέρεις να μπεις. Για την περίπτωσή σου υποπτεύομαι "Still waiting for root device"

@oursoula: μία από τα ίδια. Το -v (verbose mode) θα σας δείξει σε console τι φορτώνεται κατά το boot. Το -x θα φορτώσει μόνο τα απαραίτητα kexts. Δεν μπορώ να βοηθήσω αν δεν ξέρουμε που σταματάει το boot.

@Kwts: boot με "-v". Προσπάθησε να συγκρατήσεις τα τελευταία μηνύματα πριν το reboot.

#15
Kwts

Kwts

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 2 posts
  • Gender:Male
  • Location:Loutraki, GR
@Einstein: /com.apple.Boot.plist not found (στην iAtkos v7)
Στις άλλες 2 πατάω F8->-v βγάζει "Loading Darwin/x86" και καπάκι reboot χωρίς περεταίρω μηνύματα..

#16
Einstein_ein

Einstein_ein

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 95 posts
  • Gender:Male
  • Location:Thessaloniki, Greece

@Einstein: /com.apple.Boot.plist not found (στην iAtkos v7)
Στις άλλες 2 πατάω F8->-v βγάζει "Loading Darwin/x86" και καπάκι reboot χωρίς περεταίρω μηνύματα..


Το "com.apple.Boot.plist not found" είναι πρόβλημα του boot loader. Εφόσον το μήνυμα σου βγαίνει όταν κάνεις boot από το DVD της εγκατάστασης, η μόνη σου λύση είναι να κάνεις boοt από κάπου αλλού. Η λύση που σου παραθέτω προϋποθέτει να έχει πρόσβαση σε mac. Έτσι
α) βρες ένα φλασάκι
β) format με hfs και εγκατέστησε το Chameleon
γ) boot από Chameleon και στη συνέχεια επέλεξε να κάνεις boot από το DVD εγκατάστασης.
Αλλιώς: http://www.insanelym...howtopic=108673
Ελπίζω να βοήθησα.

#17
rdjonesb3

rdjonesb3

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 2 posts
Einstein_ein
Ευχαριστώ για την βοήθεια σου..αλλα τα παράτησα με τo pc...και έπεσε στα χερια μου ένα msi wind.. :thumbsup_anim:

#18
Koumartzis

Koumartzis

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts
Γεια σας, και χαρά σας,

Στην προσπάθειά μου να εμπλακώ με τον κόσμο τον Mac, προσπαθώ να τα "βάλω" στο συμβατικό Η/Υ μου, έως ότου αποκτήσω ένα γνήσιο μοντέλο.

Θέλω βοήθεια απο έμπειρους χρήστες.

Χαρακτηριστικά του Η/Υ μου:

-INTEL Pentium 4 HT 3.4 GHz
-KINGSTON 2 GB DDR2 667 MHz
-ASUS P5KPL-VM
-SAPPHIRE ATI 3650 512MB DDR3
-RALINK RT2800 802.11n PCI
-WD WD2500KS-00MJ80
-SAMSUNG TSSTcorp CDDVDW SH-223F

Το iATKOS S3 DVD, Mac OS X Snow Leopard 10.6.3 10D573 System Profiler, το αναγνωρίζει ως:

Model Name: Mac Mini
Model Identifier: Macmini2,1

Μετά από πλήρη εγκατάσταση, ο Η/Υ παγώνει στην αρχική οθόνη με το λογότυπο της εταιρίας.

Εδώ σας παραθέτω τι πρόβλημα βγάζει.

Darwin/x86 boot v.5.0.132 - Chameleon v2.0-RC4 r684
Build date:
2047 memory

Boot Verbose

...
Setting up lan keys
No SMBIOS replacement found.
Patched DMI Table.
No DSDT replacement found. Leaving ACPI data as is
Starting Darwin x86

ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ! Posted Image

#19
djhancks

djhancks

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts
καλησπερα, επειδη θελω κι εγω να εγκαταστησω τα leopard στο laptop μου σε partition, μπορειτε να με βοηθησετε προτεινοντας μου ποια εκδοση hackintosh να κατεβασω και να βαλω??

To laptop μου ειναι αυτο:
http://www.e-shop.gr...l?id=PER.906900

CPU : Intel i5 430M
GPU : Nvidia GeForce GT 320M
RAM : 6 GB [Υπαρχει καποιο προβλημα που ειναι 6 gb??]
HDD : 640GB

Eυχαριστω εκ των προτερων :)

#20
ontheset

ontheset

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
καλησπέρα παιδια.

Εγκατεστησα σε ενα πισι μου το iATKOS S3 10.6.3. Ολα καλά μεχρι την καρτα γραφικων ATI RADEON X1950 PRO.

Δοκίμασα αυτο, η τουλάχιστον νομιζω οτι τα εκανα σωστα γιατι δεν σκαμπαζω και πολλα απο unix γλωσσα.

Διαβασα στο φορουμ εδω για την καρτα ATI HD5670 και πηγα και την πηρα μονο που τωρα οταν κανω την εγκατασταση μετα μου μαυριζει την οθονη οταν κανει επανεκκινηση. Υπάρχει περιπτωση να μην καταλαβαινω τις οδηγίες εδω.

Αν μπορει καποιος να μου πει step by step τι να κανω, η αν η καρτα ειναι δυσκολη να παρω καμια αλλη στην ιδια τιμη περιπου.

Ευχαριστω.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy