Jump to content

Snow Leopard on Dell Inspiron 6400 - Working!


  • Please log in to reply
43 replies to this topic

#41
J.Picard

J.Picard

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 84 posts
  • Gender:Male
So i tried the combo update 10.6.7 and after the reboot i got a black screen. After replacing the AIFB to the old one 1.4.20 the problem is the same.

So, is there someone who has a solution?

#42
steel36

steel36

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Ok, super new to all of this. I've managed to 10.6 installed using the ##### method. Following that up w/ the ##### method to get the 10.6.7 installed didn't end well. Subsequent boots gave me an issue w/ the hibernation image so that I couldn't progress further.

I've now restarted the process and have 10.6 working fine again off of an ##### disc. My question is this: what now? I've got the 6400 w/ X1400 and CoreDuo cpu so I need to know which items I need to add to get the resolution accurate, and to fix the hibernation problem, and ultimately to boot from the hard drive instead of the cd. Like I said, I'm a rookie to this, and even Macs, so detail is appreciated.

Awesome forum.

Bryan

#43
Bret

Bret

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 24 posts

Bah. Too much censorship. It made the last post unreadable!



#44
Gringo Vermelho

Gringo Vermelho

    The Jan Bird fix

  • Supervisors
  • 6,084 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brazil

That's the idea. Click the ##### to learn why.

 

If you want to use their tools, go to their site.







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy