Jump to content

ALC889 sound working on (E)P35-DS3(P)!


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
longtom

longtom

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 265 posts
See this klick
Works perfectly for my EP35-DS3P!

#2
longtom

longtom

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 265 posts
Not perfectly.
Have some "POPS" in the loudspeaker.

#3
dustlonely

dustlonely

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Gender:Male
  • Location:Astoria, NY

See this klick
Works perfectly for my EP35-DS3P!


I have the same motherboard - got SL into desktop
but I get kernel panics after a few minutes. I temporarily used a wired mouse instead of a wireless one
and I got it running for 45minutes.

frustrated.

#4
longtom

longtom

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 265 posts

I have the same motherboard - got SL into desktop
but I get kernel panics after a few minutes. I temporarily used a wired mouse instead of a wireless one
and I got it running for 45minutes.

frustrated.


rebuild your kext caches!
use kext utility 2.3.2

#5
dustlonely

dustlonely

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Gender:Male
  • Location:Astoria, NY

rebuild your kext caches!
use kext utility 2.3.2


thanks. I can get into my SL desktop. SL appeared to be very stable
installed stuff and made a bunch of configurations. it was
until I used the Natit kext for my 9800GTX I started to get KPs

NVenabler didn't work initially and KP, don't recall - I have to retry.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy