Jump to content

Safari scrolling problem


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
Wazgoingon

Wazgoingon

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
Okay i just installed a perfect hackintosh, all my drivers work, the OS is Smooth and fast



Im running Voodoo Kernal 9.5.0

I installed using iPC



I am using safari 3, i went into it and started scrolling and everything was working perfectly. So sense it was safari 3 i wanted to upgrade to 4 but there was a problem. Turns out you need to install security update 09-01 to install safar 4. So i did and then restarted my computer tryed safari 3 and the scrolling distorted the screen and made it all choppy. The only way to temporarily undistort it was to highlight a text field. But then once i scroll again it becomes distorted again. And this is not just happening in safari, its happening in iTunes and other apps.



my specs:

dell dimension 2400

1 GB of ram

pentium 4 processor

Mac OS is installed and running on 200GB external maxtor one touch external usb

Nvidia 6200 256mb PCI graphics card from evga



Plz help me this is really annoying

#2
Wazgoingon

Wazgoingon

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
common somebody give me at least 1 helpful answer, im a little annoyed with this scrolling issue

nvm figured it out on my own thnx for the help =[

I used efi tools to find my graphics card and install the kext to fix resolution problems and refresh issues

#3
Sp1ice

Sp1ice

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 2 posts

common somebody give me at least 1 helpful answer, im a little annoyed with this scrolling issue

nvm figured it out on my own thnx for the help =[

I used efi tools to find my graphics card and install the kext to fix resolution problems and refresh issues


I am having the same issue with my newly installed system that I updated as well.. have not had a lot of time to work on it.. saw a thread someplace else that said SL fixed their problem when they upgraded but not sure I want to try that yet.

#4
mansonesque

mansonesque

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 4 posts
I've had this problem, too. I can shed a little light on it though - unfortunately I've lost the link, but I found a reference to this that seemed to point to it being a problem with the graphics drivers. I did resolve this problem by installing NVInject (obviously only works if you're running an NVidia graphics card or chipset) - unfortunately I lost the partition due to me being stupid with drivers, and now I can't replicate the solution I came up with.

Rest assured, though, that if you install up-to-date graphics drivers it should fix the problem.

~PLUR~





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy