Jump to content

Dell Wireless 365/370/410 Bluetooth


  • Please log in to reply
83 replies to this topic

#81
bcc9

bcc9

    InsanelyMac Legend

  • Coders
  • 1,282 posts
  • Gender:Male

Installation goes fine, but there is no icon in preferences for bluetooth.

Read the earlier posts to see what troubleshooting information to gather

#82
jruschme

jruschme

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brick, NJ

Just wanted to let you know that the kext still works for 10.9.1.



#83
KingOssy

KingOssy

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 61 posts

I got the BCM2045 its works oob but how can I get the Magic Mouse and Keyboard working in Clover/BIos?



#84
griftopia

griftopia

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 60 posts

I have a Bluetooth WPAN PCIE Card. The VID and PID are 413c and 8156 respectively. I had it working with DellBluetoothHCI kext until 10.12. In 10.13 it does not work any more.

Can anyone help? Maybe it needs to be recompiled for 10.13

 

Or maybe there is some other way using Clover patching of kext?

 

EDIT : Stupid Windows says 8156 when actual PID is 8158. My DellBluetoothHCI kext is loading properly for this PID at startup. However I still don't see it under System information. Any ideas?







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2017 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy