Jump to content
InsanelyMac Forum
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
jtv

A strange hard disk problem

Recommended Posts

I have a problem with 2 IDE hard disks (80gb and 8gb).

After installing Mac You X 10.4.9 (uphuck) in one of them, and restarting the PC after a correct instalation, does not get to start (is seen: Detecting IDE drives… and it detects all hard disks, including this, but it doesnt continue).

I tested that hard disk in other pcs and it does the same.

Later, I tried to install it in other hard disk and does exactly the same. Both are seagate.

 

Thank you, and sorry for my bad english. I'm spanish.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



  • Posts

    • Scusa Gengik quelle impostazioni sono di un config preso da un altro che ha il mio stesso notebook, quindi ereditate... io che ne so... mi hai solo sistemato ciò che non andava  e te ne sono immensamente grato  aggiornare i kext?!?!?! Come fare? io ho provato a fare una ricerca ma vedo che sono tutti della stessa versione... boh
    • Change the Forum theme to the Default one
    • Use this SSDT-DGPU to disable your Nvidia card.SSDT-DGPU.aml.zip   Please re-upload your RunMe file result using another service, like Google Drive or DropBox. I can't donwload your files in Zipshare  
    • Good to know @rhyker2u   Congrats for all efforts of OSXLatitude crew  
    • Cannot edit first post to change the link, not sure why.   Feel free to modify it, I completely recreated the icons by tlock and made some minor changes other than making the icons a little different.   iconverticons.com helped a lot with getting the icns files to actually show up during boot, which for some reason did not work using terminal and sips command.   Final theme. https://www.dropbox.com/s/vm1qowrx9uz5sma/msi.zip?dl=0   Screenshot: https://www.dropbox.com/s/5doeoxoou6ce9io/screenshot.png?dl=0
×