Jump to content

OpenCore [EB, etc.] problem


4 posts in this topic

Recommended Posts

Hello,

About 6 months ago I installed OpenCore BigSur on my Lenovo L440. It was succesfull at all, but i had to switch back to Windows 10, cause at school we had to use Hyper-V.

Now I decided to install OpenCore too, but I have stucked at this error.

241:028 00:281 AAPL: #[EB|LOG:DT] 2021-07-01T14:06:00
241:315 00:286 AAPL: #[EB|LOG:EXITBS:START] 2021-07-01T14:06:01

(i attached log.txt from opencore debug version).

 

So, 6 months ago I have only 4GB RAM DDR3 in one slot, but now I have 2 RAM banks. (I tried to put one ram out, change slot, etc, but it doesnt make any sense). I tried troubleshoting on opencore web page, but still no luck. I dont do cfg lock solution with modding bios. 

 

Please help me with solving, I really dont know what i have to do.

 

Thanks, Samuel.

 

opencore-2021-07-01-140159.txt config.plist

After similar problem with Big Sur, I move to Clover 5137 which is fantastic. All Acidanthera solutions for this error not functionable for me.

15 hours ago, duffs said:

Try Booter-> SetupVirtualMap = Yes

I just tried this, but no luck 😕

15 hours ago, notobo said:

After similar problem with Big Sur, I move to Clover 5137 which is fantastic. All Acidanthera solutions for this error not functionable for me.

I will try it, thanks for suggestion!

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...