Jump to content

HDMI INTEL HD530 output (Opencore 0.6.6)


5 posts in this topic

Recommended Posts

Hello, mates

 

I don't know if this topic is correct here but I can't create it on another side. Why? Sorry for that.

 

Anyway....

I'm trying to get HDMI vídeo but is being impossible.

I put the Nvidia out . In windows all the outputs work with Intel HD530 (HDMI, Thunderbolt 3, VGA).

Thank you!

20 minutes ago, narayan said:

Hello, mates

I'm trying to get HDMI vídeo but is being impossible.

I put the Nvidia out . In windows all the outputs work with Intel HD530 (HDMI, Thunderbolt 3, VGA)...

 

Please fill in the data of your hardware in your signature (user > profile).

On 4/20/2021 at 10:05 AM, narayan said:

... I'm trying to get HDMI vídeo but is being impossible.
I put the Nvidia out . In windows all the outputs work with Intel HD530 (HDMI, Thunderbolt 3, VGA)...

Info needed: Clover or OpenCore? What is the problem, black screen from boot, do you see Apple logo and progress bar?

I see it's a laptop, HP Zbook G3, the integrated display works well? It's when you drive a cable to an external monitor when it fails?

@miliuco Hi man!

 

Opencore 0.6.6 (in the title)

 

The problem is that I got no hdmi video. Integrated display works perfect.

 

In  windows, the integrated display and video outputs (vga, hdmi ans thunderbolt 3) works with the Intel HD530 graphic card.

 

Thank you mate!

The files! @miliuco

 

debug_2131.rar

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...