Jump to content
hubbsound

Getting lots of Logic Pro crashes with my Build

2 posts in this topic

Recommended Posts

 

 

I'm getting a ton of Logic Pro 10.5 crashes. In particular when loading stock instrument patches via midi control. One of my midi controllers doesn't work in Mackie Control mode. 

 

Is there perhaps some scripts or something I need to make Logic Pro run on my build? Anyone else experiencing issues?

 

Other issue I'm having is I can't get it to boot from the SSD. I have to use the USB bootloader. It's odd that my BIOS doesn't see either of the drives with the "extend beyond 4g option" enabled. 

 

I feel like a lot of my problems stem from this ASRock motherboard. Are there any better alternatives that perhaps have proven stability?

 

CPU: AMD AMD RYZEN 7 3700X

MB: ASROCK X570 PRO4

RAM: G.SKILL 32GB 2X16 D4 3200 RIPJAWS

GPU: SAPPHIRE RX-580

SSD1: CRUCIAL 500GB MX500 M.2 2280 SSD

SSD2: WD 1TB WD BLUE SN550 NVME

CASE: FRACTAL DEFINE R6C

PSUP: IPSG 650W 80+ SEMI ATX PSU

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

AMD can be a bit finicky with macOS. Not everything is gonna be as good as if it were ran on an Intel machine. 

 

Also, what SMBIOS are you using?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×