Jump to content

i7-2820QM HD3000 OpenCore


1 post in this topic

Recommended Posts

Trying to get High Sierra installed on an old 8560w.  Tried various configurations, but each result in the same, stuck at "IOGraphics flags 0x3 (0x51)". 

 

I've tried the following to get the iGPU working

 

 

       <key>DeviceProperties</key>

        <dict>

                <key>Add</key>

                <dict>

                        <key>PciRoot(0x0)/Pci(0x1,0x0)</key>

                        <dict>

                                <key>name</key>

                                <data>I2Rpc3BsYXk=</data>

                                <key>class-code</key>

                                <data>/////w==</data>

                                <key>IOName</key>

                                <string>#display</string>

                        </dict>

                        <key>PciRoot(0x0)/Pci(0x1b,0x0)</key>

                        <dict>

                                <key>layout-id</key>

                                <data>AwAAAA==</data>

                        </dict>

                        <key>PciRoot(0x0)/Pci(0x2,0x0)</key>

                        <dict>

                                <key>AAPL,snb-platform-id</key>

                                <data>AAABAA==</data>

                                <key>device-id</key>

                                <data>FgEAAA==</data>

                        </dict>

                </dict>

                <key>Block</key>

                <dict>

                        <key>PciRoot(0x0)/Pci(0x1b,0x0)</key>

                        <array>

                                <string>MaximumBootBeepVolume</string>

                        </array>

                </dict>

        </dict>

 

 

Since that didn't work I tried the corresponding section from rehadman's GitHub repository 

 

 

<key>PciRoot(0)/Pci(0x02,0)</key>
  <dict>
  <key>AAPL,snb-platform-id</key>
  <data>AAABAA==</data>
  <key>#hda-gfx</key>
  <string>onboard-1</string>
  <key>#AAPL00,override-no-connect</key>
  <data></data>
  <key>#AAPL00,override-no-edid</key>
  <data></data>
  <key>#AAPL,os-info</key>
  <data>MEkBERERCAAAAfAfAQAAABAHAAA=</data>
  <key>framebuffer-patch-enable</key>
  <integer>1</integer>
  <key>## @1 HDMI</key>
  <string></string>
  <key>#framebuffer-con1-enable</key>
  <integer>1</integer>
  <key>#framebuffer-con1-type</key>
  <data>AAgAAA==</data>
  <key>#framebuffer-con1-flags</key>
  <data>BgAAAA==</data>
  <key>## @2 HDMI</key>
  <string></string>
  <key>#framebuffer-con2-enable</key>
  <integer>1</integer>
  <key>#framebuffer-con2-type</key>
  <data>AAgAAA==</data>
  <key>#framebuffer-con2-flags</key>
  <data>BgAAAA==</data>
  <key>## @3 HDMI</key>
  <string></string>
  <key>#framebuffer-con3-enable</key>
  <integer>1</integer>
  <key>#framebuffer-con3-type</key>
  <data>AAgAAA==</data>
  <key>#framebuffer-con3-flags</key>
  <data>BgAAAA==</data>
  <key>## @2 VGA</key>
  <string></string>
  <key>#framebuffer-con2-alldata</key>
  <data>BgIAAAABAAAJAAAA</data>
  </dict>

 

Any pointers would be appreciated

 

×
×
  • Create New...