Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
marin1973

I NEED HELP!

3 posts in this topic

Recommended Posts

Posted (edited)

Hello!

I need help to install MOJAVE!
Configuration:

z390 Aorus Pro
i9 9900K

Vega 56
Samsung 970 EVO
I've tried some different guide, maybe 5-6 or more but no success!
Updated to new bios F9, same!
Olaria, coffee lake some friends send me EFI folder, no result!
With olaria I install, but got freeze, sometimes after 2,3 min, sometimes 15 min.
The entire computer freeze and need to hard reset.
With coffee lake I got stop sing.
I followed an installation exactly as described by Morgonaut - YouTube, where everyone says they have been successful!!!

I do not know what to try.
if someone has been successful with the exact configuration I will be happy to share!
Thank You!

Резултат с изображение за hackintosh stop installation
400 × 300Изображенията може да са предмет на авторски права. Научете повече
 
Edited by Cyberdevs
link was removed, we do not support TonyMac's tools and methods, please read the rules.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Quote

Your topic does not deserve any more attention than others seeking help hence topic titles must reflect their content, and topic titles containing things like: 'please help' 'look here' 'cash reward' 'urgent' or other inaccurate descriptions will be removed. This includes all-caps titles.

Quote

Please remember that you are in a public forum, a bit of courtesy is always welcome. It's always nice to start by saying "Hi" or "Hello" before asking a question or seeking help. Also a "thank you" would be appreciated, especially if the help you get is effective.

Quote

Pick an appropriate title and tags (if any) for your post. A good title makes it easier to find what you are looking for. Using informative tags allows for improved searching of related topics.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have Samsung 970 evo plus put in the motherboard as secondary slot, not installation.Is it possible this is the issue for freezes and panic?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×