Jump to content

21 posts in this topic

Recommended Posts

Posted (edited)

Hi my friends...
I have a problem to patch my DSDT&SSDT in High Sierra.
I have compiled my DSDT&SSDT to patch nVidia off by two methods... Only by DSDT and an other by DSDT&SSDT.
In Yosemite two methods work fine, but in High Sierra, two methods stop my boot in like point.
Can any one help me with this issue...?
Thanks in advanced...
PD. I add my files DSDT&SSDT nVidia patch by DSDT, DSDT&SSDT nVidia patch by SSDT and config plist file from Clover EFI.

Add a picture from stop point in High Sierra boot too.

Files.zip

645B0479-7D1B-4075-BE34-945D2EE55AFA.jpg

Edited by kali2000
Orthography

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
57 minutes ago, kali2000 said:

Hi my friends...
I have a problem to patch my DSDT&SSDT in High Sierra.
I have compiled my DSDT&SSDT to patch nVidia off by two methods... Only by DSDT and an other by DSDT&SSDT.
In Yosemite two methods work fine, but in High Sierra, two methods stop my boot in like point.
Can any one help me with this issue...?
Thanks in advanced...
PD. I add my files DSDT&SSDT nVidia patch by DSDT, DSDT&SSDT nVidia patch by SSDT and config plist file from Clover EFI.

Add a picture from stop point in High Sierra boot too.

Files.zip

645B0479-7D1B-4075-BE34-945D2EE55AFA.jpg

Post a original tables and full dump

RunMe.app.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Hi my friend... thanks for reply... Send you various files... from Yosemite and High Sierra boot...
I send you my Intel HD 4600 connection dump from Linux, because I can't get work my HDMI connection in any system...

Thanks you very much for your help...

I upload all files to mega.

https://mega.nz/#!HVUihDaa!pcqbfI-dUWw_DaqAuem1vQXdP6YM4D0wygC1EKjaZHU

Edited by kali2000

Share this post


Link to post
Share on other sites

DSDT.aml.zip

use 

 

change EHC1 to EH01
45484331
45483031

 

change EHC2 to EH02
45484332
45483032

 

change GFX0 to IGPU
47465830 
49475055 

 

change HECI to IMEI
48454349 
494d4549 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks... test it and tell you...

 

7 minutes ago, MaLd0n said:

DSDT.aml.zip

use 

 

change EHC1 to EH01
45484331
45483031

 

change EHC2 to EH02
45484332
45483032

 

change GFX0 to IGPU
47465830 
49475055 

 

change HECI to IMEI
48454349 
494d4549 

 

Ok... Reboot and tell you...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
41 minutes ago, MaLd0n said:

DSDT.aml.zip

use 

 

change EHC1 to EH01
45484331
45483031

 

change EHC2 to EH02
45484332
45483032

 

change GFX0 to IGPU
47465830 
49475055 

 

change HECI to IMEI
48454349 
494d4549 

 

Ok... now can boot High Sierra and nVidia off patch work, but I haven't audio and my USB tree is not right.

https://mega.nz/#!HBMRHTRB!OAkOPAA9tXtuXUwC0JAYDaNVj3UXzSlZst-un0a8fFw

When I connect any pen drive to any USB port I have this message... see picture...

Captura de pantalla 2018-05-13 a las 21.58.09.png

Edited by kali2000

Share this post


Link to post
Share on other sites
39 minutes ago, kali2000 said:

Ok... now can boot High Sierra and nVidia off patch work, but I haven't audio and my USB tree is not right.

https://mega.nz/#!HBMRHTRB!OAkOPAA9tXtuXUwC0JAYDaNVj3UXzSlZst-un0a8fFw

When I connect any pen drive to any USB port I have this message... see picture...

Captura de pantalla 2018-05-13 a las 21.58.09.png

I solved Audio issue adding layout-ID in config.plist...

But don't have HDMI and my USB ports not work...

Share this post


Link to post
Share on other sites
40 minutes ago, kali2000 said:

I solved Audio issue adding layout-ID in config.plist...

But don't have HDMI and my USB ports not work...

I solved USB ports issue... now work, but USB tree is not right... Only change EH01&EH02 to EHC1&EHC2 in DSDT...

I don't have like lucky with HDMI... I don't can get work...:(

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, kali2000 said:

I solved USB ports issue... now work, but USB tree is not right... Only change EH01&EH02 to EHC1&EHC2 in DSDT...

I don't have like lucky with HDMI... I don't can get work...:(

test usb with this DSDT

DSDT.aml.zip

HDMI is just a config.plist config, need check

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, MaLd0n said:

test usb with this DSDT

DSDT.aml.zip

HDMI is just a config.plist config, need check

USB port works, but the USB2 tree has disappeared. 

See pictures...

First picture is with old DSDT from Yosemite.

Second picture is with old DSDT from High Sierra.

Third picture is with your last DSDT from High Sierra

Captura de pantalla 2018-05-14 a las 10.36.19.png

Captura de pantalla 2018-05-14 a las 10.34.34.png

Captura de pantalla 2018-05-14 a las 10.24.00.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, kali2000 said:

USB port works, but the USB2 tree has disappeared. 

See pictures...

First picture is with old DSDT from Yosemite.

Second picture is with old DSDT from High Sierra.

Third picture is with your last DSDT from High Sierra

Captura de pantalla 2018-05-14 a las 10.36.19.png

Captura de pantalla 2018-05-14 a las 10.34.34.png

Captura de pantalla 2018-05-14 a las 10.24.00.png

the correct is all ports work inside USB3 BUS, test all ports with device USB 3 and let me know if work

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, MaLd0n said:

the correct is all ports work inside USB3 BUS, test all ports with device USB 3 and let me know if work

Yes... All work fine...

Captura de pantalla 2018-05-14 a las 15.17.05.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, kali2000 said:

Yes... All work fine...

Captura de pantalla 2018-05-14 a las 15.17.05.png

good

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, MaLd0n said:

good

Thanks you very much for your help...

Now only have a issue... I can't get HDMI work...

Can you help me to fix it...?

Only this fix to get a full hack...:thumbsup_anim:

Share this post


Link to post
Share on other sites

i think is for laptop too, i never use it, need check

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 minutes ago, MaLd0n said:

i think is for laptop too, i never use it, need check

I tested it on another moment... but with no luck...

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/14/2018 at 5:59 PM, MaLd0n said:

i think is for laptop too, i never use it, need check

?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/14/2018 at 3:11 AM, MaLd0n said:

test usb with this DSDT

DSDT.aml.zip

HDMI is just a config.plist config, need check

Hi again...

after update to 10.13.5 I have issues in USB port related in this post...

I solved my HDMI issue patching AIFAzul.kext.

But I can't solve USB energy...

Help me please...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×