Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
chakauxd

Hide the recovery discs and disks reserved for the system in rEFIt tool.

1 post in this topic

Recommended Posts

Good morning!

Work at a college and am now responsible for our computer lab, our laboratory has 30 Mac Mini, I managed to help you generate the Dual Boot with Windows 10. My question now is, how do I hide the recovery discs appearing in the boot option screen. Here are photos for you to understand better my doubt!

 

post-1595609-0-00744500-1443029891_thumb.jpg

post-1595609-0-28791500-1443029902_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By _ivan_palmisano_
      Ho provato tutti i modi ma sono arrivato alla conclusione che ha bisogno di una patch DSDT.
      Ciao, ho recentemente un hackintosh nel mio laptop e devo risolvere l'attacco video HDMI che non ha eseguito quando collego il mio laptop alla TV.
      le foto con queste informazioni sono state fatte con un programma quando che avrei vinto 10 nell'altra foto l'informazione di hackintosh.
      Acer Aspire 5741g Modello High Sierra System!
      Caratteristiche:
      CPU: Intel Core I3 350M 2.27Ghz Arrandale 32nm Tecnologia
      Ram: 6: 00GB
      Grafica: Monitor Pnp generico (1366x768 Ghz) 1024mb Nvidia GeForce GT 320M (Acer Incorporated)
      Archiviazione: 465 GB Sata
      Driver Optiocal: Optiarc DVD RW- AS-7585H
      Audio: dispositivo audio ad alta degradazione
      Qualcuno può aiutarmi!?! E 'la terza volta che faccio questo post in questo gruppo visto che sono nuovo nel mondo hackintosh preferisco se qualcuno è capace a risolvere il mio problema che lo faccia in remoto così non faccio sbagli.
    • By lizdav
      Hello People,
       
      I have a dual-boot system with both Win10 and MacOS on separate drives. MacOS on an SSD while Windows is on a standard laptop HD. At first it was working fine and I haven't thought much of it but recently MacOS started acting weird. The first thing I noticed was that Clover somehow "forgot" my primary boot drive. This wasn't a huge issue though, as it was booting just fine once I hit enter on the drive selected. I updated Windows 10 to a newer build, however, I did all of this with the SSD drive unplugged just to be sure. Now Windows is working properly while MacOS is having some quite frustrating errors which make it impossible for me to work...
       
      Anyway, the problems are the following:
       
      - random reboots
      - apps freeze or won't start just "bounce"
      - internet not working(eventhough every other device connects just fine)
      - system is laggy overall
       
      I have tried emptying NVRAM int Terminal but I only got a message saying 'Error clearing firmware variables'. I've been searching for solutions on the web for the issue at hand but struggled to find one... I would really appreciate some help.
       
      I attached my config.plist down below. If more information is required, please let me know.
       
      Thank you!!
       
       
       
      config.plist
    • By Ethan Jarvis
      Hello,
       
      Here I am looking for the answer of new Mac OS Catalina features and what type of Mac will support this new Os??
    • By JohnOl
      Hi,
       
      I've just upgraded to OSX Catalina from Mojave on my VMWare Workstation 15.5, running on Windows 10.
       
      The Sidecar feature is there, and after connecting my iPad Pro 12.9" 2018 running iPadOS 13.1.2 via USB cable, it is recognized as a display device in the Sidecar preferences.
       
      However, when I enable it, the Sidecar screen on the iPad is completely black / blank. I can't send anything over, and if I mouse over the green + on an app window (i.e. Safari) to move it to the iPad, nothing happens and the screen remains blank. The sidebar will only appear after I turn it off and on again at Catalina's Sidecar preferences. The buttons there actually work. For example, if I move Safari over to iPad, the screen is blank, but if I activate the on-screen virtual keyboard and type there, the text actually goes to the Safari's search bar (the Safari still appears on the desktop).
       
      Is this a compatibility issue with VMWare, where Catalina can't properly recognize the second screen? I've tried changing host VM settings too, i.e. to "host setting" or 2 monitors, enable / disable 3D acceleration, nothing works. the iPad is definitely correctly connected, as I can browse / backup its data at the Finder.
       
      Can anyone please advice on how to enable Sidecar properly in VMWare? Thank you.
       
      Below is a screenshot of how it looks like on my iPad:

    • By t0mmenhansen
      I havent used my hackintosh in a while. I wanted to boot to my mac drive. This error comes up when i try to boot. Ive tryed using explorer++ and update the lilu kext and whatevergreen kext, no luck yet. Any ideas?
       
      9700k
      16GB corsair
      1080 nvidia card
      z370-f mobo
      mac drive is an SSD from kingston
      Display port outpoot
       
×