Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

Sleep on ASrock h61m-vg3

1 post in this topic

Recommended Posts


have you got any idea of how can I make the sleep working on this configuration? This is the only things is not working (apart the CUDA drivers, matlab do not recognize my GTX650 video card gpu). I found that this can be done by patching the bios using pmpatch, but i really don't know how to do this, and where to get the patched bios files for my motherboard.

Thanks  :) 

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

      Sierra, 10.12.6/ High Sierra 10.13.3 on x99 chipset with GTX960 GPU and i7 6800k CPU UEFI 3.50 Hi folks. I managed to make it stable as possible. everything seems to work. for suggestions and additions we are all open. see attachment below
      with respect to developers like Pike R. Toleda MaLd0n fabiosun and many others brave people   AsRock x99m Extreme 4 Intel® Core™ i7-6800K Processor 15M Cache, up to 3.60 GHz
      Gigabyte GTX960 GV-N960IXOC-2GD
      HyperX FURY Black 8GB, DDR4, 2400MHz, CL15, 1.2V *2
      Solid State Drive (SSD) Intel 600p Series, 256GB, M.2 80mm, PCIe
      Corsair VS550 550W
      PS: for all apple services to work, you will need to grab some real MLB/ROM mike 2018   asrock_x99m_extreme4_6october2017_EFI_10.12.6.zip
    • By zekeer
      Hello everybody
      I have GA-B250-HD3, and core i5 6500 CPU whith inernal graphics
      I'am happy that Mac OS X High Sierra on my machine is work very well, but 1 trouble is saddens me.
      Sleep/Hybernation dont work. I tryied to write several darkwake options in Clover, and tryied to change
      hibernatemode 0,3,25. I am newbie at hackintosh, and i think that if i want that sleep is working i need to patch DSDT, but i cant do it.
      If somebody have this motherboard too and know how repair sleep, please help.

      Sorry for my English, i hope somebody understood me =)
      UPD: I solved the problem and hibernation worked very well whith integrated graphics hd530.
      If you want to hibernation works:
      - put atached  HibernationFixup.kext to /EFI/CLOVER/kexts/Other
      - put atached AptioMemoryFix.efi to /EFI/CLOVER/drivers64UEFI
      -delete EmuVariableUefi-64.efi from /EFI/CLOVER/drivers64UEFI
      - in terminal enter
      sudo pmset -a hibernatemode 25 -in config.plist add boot args:
      -hbfx-patch-pci=XHC -hbfx-dump-nvram and
      <key>StrictHibernate</key> <true/> My config.plist is atached, i hope it wil be useful
    • By innerd
      Hi guys, sorry for my English in first place.
      I'm having problems with sleep in high sierra, when I leave the pc it goes into sleep and reboots, same thing when I close the screen. If I use the fn keys instead the screen remains black. It works, sometimes, if I use the option from the menu. I attach the clover folder and ioreg. Thanks in advance
    • By rtke333
      I'm facing a problem on my notebook.
      I have: 
      Acer Aspire V 15 V5-591G-55TU
      Skylake-H PC-H
      i5-6300HQ - HD 530 - Skylake
      4+4 GB DDR4
      optimus GTX 950M (disabled)
      BRCM94352Z wifi
      Windows 8.1 & High Sierra 10.13.3

      Natively sleep isn't working, there is a blank screen after sleep, so I used custom EDID Inject to get it working.
      Before sleep, everything is working fine, but after sleep, I couldn't open videos(on youtube or anywhere higher than 240p), pictures, FaceTime.
      This is a hardware decode problem, so I opened terminal and typed this:
      defaults write com.apple.coremedia hardwareVideoDecoder disable After this, Safari and video players could open HD or any videos after sleep, but Chrome not responding (Chrome forced hardware acceleration, and good after disabled that in advanced settings), FaceTime, Preview also not responding, and the pictures on hdd just loading too, nothing happens. Problem exist on all HS versions (13.0 - 13.3). On Sierra 10.12.6 this problem does not exists. Here I'll attach informations (ioreg, CLOVER, screenshot). Kext using at boot for skylake: Lilu, IntelGraphicsDVMTFixup, IntelGraphicsFixup.
      I'll appreciate any help.