Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Asrock x58 Extreme 3

2 posts in this topic

Recommended Posts

Ciao Ragazzi, vi espongo il mio problema, praticamente in sti giorni ho provato a fare 2 chiavette, una riguardante Mavericks dove nn c'è stato verso di farla avviare, perchè si riavviava sempre il computer, allora ho deciso di provare mountain lion, ma ho avuto praticamente lo stesso problema, non sono neanche riuscito ad arrivare all'installazione. Dopodichè ho chiesto aiuto a uno sul forum (Shadi), Ma anche li non siamo riusciti a capire cosa potesse causare il problema riguardante il riavvio del computer. Premetto che non sono nuovo nel campo Hackintosh, ho fatto parecchie macchine. Ma questa proprio non so dove sbattere il naso. Le Specifiche Hardware del pc sono le seguenti:


MotherBoard: Asrock x58 Extreme 3 (USB 3.0) (Esata) (Optical port) (Non ha la GPU integrata)

CPU: i7 950 3,01ghz

Ram: 4gb

GPU: Nvidia GTX 570  1280mb Point of View

Share this post

Link to post
Share on other sites
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Recent Status Updates

    • Bios-PC  »  MaLd0n

      Hi MaLd0n
      you helped me with dsdt and everything working fine .
      I fix the audio issue.
      I need to add wifi bcm4360 original apple to dsdt to be  en0 all the time 
      also to add it to pci list.
      and I change from gtx970 to AMD radeon pro rx580 and I have issue with vtencoderxpcservice that make my cpu 300% and high temperature . with Nvidia it doesn't happen.
      I search the internet days and night and try to fix this issue no luck.
      best regards
      · 0 replies
    • DynaFEX  »  MaLd0n

      Hi MaLd0n!!
      I just don't know what the hell to do with this issue and I was wondering if you might please have any ideas??
      Sorry to bother you and thanks for all your help!
      · 0 replies
    • mrjayviper  »  e97

      hello. Can you please share instructions and files to get OSX working on a dual 2011 setup? you included a link to sixflow but it's not loading anymore. Thanks
      · 0 replies
    • adamfox

      I added a video to a @YouTube playlist https://t.co/EXJucl9T8B Go the distance sung by Adam Fox karaoke cover Disney Hurculese
      · 0 replies
    • Mr. Xtreme

      Hey, I'm not dead, I've moved over to using the nickname "Mr. Xtreme", and mostly use Linux distros/Windows 10, though it seems I'm gonna have to hackintosh again, so, hey everyone who remembers me! :wave:
      · 0 replies