Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

Choppy graphics/Video playback

3 posts in this topic

Recommended Posts

I completed my install of mavericks yesterday, and everything seems to be working perfectly except for graphics. My transitions are choppy (i.e. from desktop to mission control/launchpad etc, scroll bars choppy) and my video playback is laggy (mostly when in fullscreen mode) when streaming from a website. I've done some reading around this site and others and from what I can tell this is a problem with QE/CL graphics acceleration. The only way I've seen to check whether it is enabled or not is to have a transparent finder bar, which I do not. At boot, I boot with 64mb of graphics ram, and I am running a HD4600 i7 processor. My full specs are below. Does anyone have any suggestions on what to do?



Acer Aspire V3 772G-9460


Intel i7-4702 Haswell processor

Nvidia GeForce GTX 760M graphics (disabled and using HD 4600 graphics)



	<key>Graphics Mode</key>
	<key>Kernel Flags</key>
	<key>Legacy Logo</key>

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.