Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • 0

Ati Radeon Mobility HD5650 no funciona la QE/CI (Solucionado)


Hola  amigos tengo un Acer Aspire 5642G que tiene una Ati Radeon Mobility HD 5650 y no hay manera de activarle la acceleracion grafica, he probado muchos de los metodos que he leido por aqui modificando los   ATi5000controller.kext y AMDRadeonAccelerator.kext con <key>IOPCIMatch</key> <string>0x68c11002</string> y no hay manera, si alguno fuera tan amable de ayudar.



Un saludo

Share this post

Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • 0

Este sitio tambien hay que mirarlo http://www.osx86.in/2008/12/enable-ati-graphics-with-qeci-in-hackintosh.html 

Yo estoy usando el ML 10.8.2 

En Chamaleon Wizard pongo GE=Y pero en ATI Config no marca nada, he propado con Langur y tambien va, no se que diferencia hay, el audio le meto con el [url=&quot;http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/&quot;]#####[/url] Montain LIon, solo meto el Voodoo 2.7.2 y para activar el trackpad . Muchas gracias por la ayuda.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.