Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

GUI Frozen

1 post in this topic

Recommended Posts

Hi, Am new to the forums and the world of OSx86.


Anyway my 'Hackintosh' loads everything up but the GUI is locked for 10 minutes, the mouse works but everything is frozen. It loads only 2GB @ 800mhz (DDR2) of ram according to about this mac. The 450 (GPU) isn't recognised with GraphicsEnabler on or off. 


A couple of things to note, I have an AMD and I updated to 10.6.8 and it boots fine. (I have installed the legacy kernel)

This is the first time setting up a Hackintosh and it's proving to be very problematic.


My specs are below;


AMD Phenom II X4 960T @ 3.0 (Quad/Hex depending on bios settings) (Currently left all stock)

ASUS M4A88T-M (880G)

Nvidia GTS 450 (Palit) 1GB


Hitachi HDD 160GB 



Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.