Jump to content
InsanelyMac Forum
  • Announcements

    • Allan

      Solution to create a topic or post.   04/24/2018

      Hello guys. The majority of you are having issues to create a topic or post here. This are a problem with our current theme InsanelyMac.  Now the theme will be the Default IPS. Sorry for any inconvenience.
strione

Anomalie Pandora

Recommended Posts

Salve ragazzi, sto cercando di creare un installer su usb con pandora. Lremetto che effettuando la procedure su macchina virtuale poiche non possiedo un mac. L'anomalia da me riscontrata è la seguente: dopo aver effettuato il ripristo, la procedura non va avanti. Mi risulta dunque impossibile selezionare l'SMbios e tutto cio che segue.

Come posso risolvere? Sbaglio io qualche passaggio?

 

Allego un'immagine della situazione che riscontro

post-1173002-13814148800013_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Possibile che nessuno abbia qualcosa da dire a riguardo? Innanzitutto la guida presente in questa sezione andrebbe decisamente aggiornata poiche obsoleta, nella nuova versione di pandora le preferenze vanno impostate prima. Per chi non lo sa puo essere un ostacolo considerevole.

 

Tuttavia, dopo aver impostato le mie preferenze, il problema su esposto permane. C'e qualche anima pia che potrebbe aiutarmi nella creazione dell'installer? Grazie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ciao Fabio, ho seguito la guida in inglese ma non ne sono venuto a capo. L'errore è sempre lo stesso. Ho risolto diversamente e son riuscito ad installare comunque Mountain Lion. Ad ogni modo riproverò la procedura, magari da hackintosh e non da macchina virtuale funge :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

In alcuni casi è necessario avere la dmg o la app di OS X e la app di Pandora sul desktop per non avere errori; forse in aso di macchina virtuale è necessario fare così...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



  • Posts

    • Sorry! I forgot, if you use SSDT V3 you have to remove the _DSM method from DSB1
    • Many thanks! Yeah I'll try again! Hopefully you can think of something later  
    • I check when I get home. I can tell you in advance that you have to use the SSDT V3 (with your ACPI path) if you have disconnected the cable, and your devices must be connected and turned on before boot. It's all still a work in progress
    • I expected it to not work, especially after so many attempts at different methods. This one sounded the least likely to work, and as soon as I booted, my Apollo turned on its HOST light and it's been working since!   I added my clover arbitrary device as 32:00.00 (my BR1A) and that's it. I only pulled the cable from the Mobo but not the card... not sure if that matters.
    • As the prices for Radeon cards have been dropping during the last weeks I finally decided to buy a Sapphire Radeon Nitro+ RX570 8GB and received the card this afternoon. With 10.13.4 Apple added a number of new framebuffer personalities to the AMD9500Controller.kext and as the framebuffer personality "Orinoco" matches the connector layout of my card (DP, DP, HDMI, HDMI, DVI) I decided to give it a try and got an instantly working system. No framebuffer patch is needed anymore. See for yourself:     Mieze
×