Jump to content
InsanelyMac Forum
master74

Scheda wifi

Recommended Posts

Salve ragazzi vorrei comperare una scheda wireless compatibile nativamente con mac senza avere bisogno di installare kext o altri soft mi date un modello preciso?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Io ho risolto con la classica Tp-Link TL-WDN4800 N900 l' unica pecca è che costicchia.

 

E' vista nativamente sia da 10.8.5 che da 10.9.0 (provata)

 

Ciao. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si, viene vista come una Atheros 9380.

 

A me, al momento, sta funzionando bene.. Su 10.9.0GM non noto rallentamenti o comportamenti strani..ma 

 

attenzione  che la ho usata solo per poche ore....

 

Ciao.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Io la possiedo da ormai diversi mesi e va perfettamente! L'unica cosa è che non so se funziona anche la banda 5Ghz. Tempo una settimana circa che mi arriva il nuovo router dualband e ti dico 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • It most certainly does!    Made an image of my previous esxi 6.5, updated to 6.7.0 and everything works. Be careful though: read the release notes, certain CPUs  have been deprecated and said CPUs will result in the purple screen of death!   Sterling work dear chap! You are greatly appreciated.
    • I did try that just now but it seems like the card is still active as it still shows up in system report! I have managed to get the battery meter working but as i said it works only when i unplug/plug the ac adapter. I have to do this once then the meter functions properly.
    • My BIOS has an option of enabling/disabling CSM! I think enabling CSM made my boot menu go non native resolution too!
    • I have a gigabyte Aorus ultra. I don't think so, everything should be uefi. Anything I should look at in particular? 
    • All right now : I have taked delivery of my new TBEX3  this afternoon : plugged and all is fine at startup, screen plugged on USB_C   My Settings recap :   1/ Bios recommended parameters for Thunderbolt + Pci devices set as Legacy 2/ I added arbitrary lines on my config.plist ( Thanks @Matthew82.) <dict> <key>Comment</key> <string>THUNDERBOLT 1577</string> <key>CustomProperties</key> <array> <dict> <key>Disabled</key> <false/> <key>Key</key> <string>model</string> <key>Value</key> <string>Thunderbolt EX3</string> </dict> <dict> <key>Disabled</key> <false/> <key>Key</key> <string>AAPL,slot-name</string> <key>Value</key> <string>Slot-4</string> </dict> <dict> <key>Disabled</key> <false/> <key>Key</key> <string>name</string> <key>Value</key> <string>Thunderbolt 3 Controller</string> </dict> <dict> <key>Disabled</key> <false/> <key>Key</key> <string>device_type</string> <key>Value</key> <string>Thunderbolt 3</string> </dict> <dict> <key>Disabled</key> <false/> <key>Key</key> <string>IOName</string> <key>Value</key> <string>Thunderbolt</string> </dict> </array> <key>PciAddr</key> <string>03:00.00</string>   3/ my SSDT  SSDT-TB3U2.aml.zip


×