Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
deamisamor

Errore all'avvio del processo di installazione

7 posts in this topic

Recommended Posts

Buongiorno a tutti!!! 

 

So che probabilmente farò una domanda assai ovvia ma essendo neofita dell'hakintosh non posso fare altro!

 

Ho tentato di installare iAtkos L2 (per la compatibilità hardware) ma all'avvio ricevo un messaggio di errore che mi chiede di riavviare il computer.

Credendo fosse un problema di masterizzazione ho cambiato programma (ho usato TransMac) ma l'errore si ripresenta.

 

Sono riuscito a premere F8 ed entrare nel bootloader (credo) ma non sono riuscito a concludere niente se non lo stesso messaggio di errore appena avvio il DVD...

 

Per comodità allego la schermata che mi esce!

 

Grazie mille!

post-1219092-0-85909800-1380264265_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Grazie! ho pseudo combinato usando cpus=1 e -x, ho completato l'installazione però non mi parte all'avvio, c'è la mela e la rotella che gira, una barra ma non arriva a 1/3 che scompare e rimane li!

 

come faccio a fare quello che mi hai suggerito? È un comando dal bootloader?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Quello che intendevo io è quando flaggi i vari kext per l'installazione di iAktos, controlla se c'è quel kext

Dici che hai completato l'installazione con quel comando aggiungi -v -x cpus=1 e posta una foto

 

Fabio

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×