Jump to content
InsanelyMac Forum
Sign in to follow this  
atrex

Mountain Lion 10.8.2 e Aspire 5750g

Recommended Posts

Ciao ragazzi ho un Aspire 5750g i7 con scheda grafica Nvidia GT540M, 4 gb ddr3, ho provato su macchina virtuale a fare l'ìistallazione e ci sono riuscito solo che non ho audio la scheda wifi non e' riconosciuta anche se riesco a navigare settando la scheda di rete con bridge, insomma vorrei istallarlo su hd ma prima vorrei un vostro parere se e' possibile farlo funzionare bene. Ciao.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Nulla ho istallato ml 10.8.2 niresh per vedere su tutto funziona prima di comprare da App Store, l'installazione avviene con successo ma quando riavviò il pec mi appare questa scritta: Boot0: Error. Nessuno può darmi una dritta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Grazie per la risposta tutto risolto, ora se gentilmente potete aiutarmi con le kext sto provando varie kext per caso qualcuno sa dirmi dove posso trovare per il mio pc?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Praticamente tutto, audio ( risolto ), scheda ti rete ( risolto), wifi, lettore di schede sd, web cam ( ora funziona ), non voglio fare casini con le kext, poi e' obbligatorio dopo aver istallato una kext riparare i permessi e ricostruire la cache? Altra cosa sicuramente stupidama vorrei capire perché alcune kext sono evidenziate di colori tipo giallo verde o rosso? Come risoluzione ho solo 1024x768 come mai? Da bios ho disabilitato la geforce gt540m e messo quella integrata ma la riconosce come una 64 Mb e non riesco a vedere manco i video su you tube.

Share this post


Link to post
Share on other sites

l'acer 5750g è ,a mio parere, il pc più compatibile con mac 

l'ho avuto l'anno scorso e ho postato metodo installazione e kexts vari coi quali configurare il tutto

cerca nel forum,anche italiano, che trovi

ciao

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • Cool! Do you have a link? Googled and didn't see anything yet.   Never mind... you're quick! I just noticed you updated it on the 1st page THANKS!!!!!!
    • I resolved the problem. Just set this coding in your config.plist:   "
      <key>KextsToPatch</key>
              <array>
                  <dict>
                      <key>Comment</key>
                      <string>USB 10.13.4+ by PMHeart</string>
                      <key>Disabled</key>
                      <false/>
                      <key>Find</key>
                      <data>
                      g32UDw+DlwQAAA==
                      </data>
                      <key>InfoPlistPatch</key>
                      <false/>
                      <key>MatchOS</key>
                      <string>10.13.x</string>
                      <key>Name</key>
                      <string>com.apple.driver.usb.AppleUSBXHCI</string>
                      <key>Replace</key>
                      <data>
                      g32UD5CQkJCQkA==
                      </data>
                  </dict>
              </array>     "
    • New Web Driver - 387.10.10.10.30.107 for 10.13.4 build 17E202
    • I guess having pre{max-height: 500px;overflow: auto;} in CSS was too much for IPS Devs' tast.  Until an admin has hands on this, you still can use stylish plugin to accomplish it.     In fact, it is pretty easy than it appears - Just apply a simple click on the codebox (it will highlight it), then 'delete' key.
    • all the possible frequencyes i have added seems to work fine at the moment, i have added a lot of different frequencyes to support better all kinds of professional applications, inclunding strange sampling rates and goes from 8khz up to 176.4 khz, unfortunately 192 khz does not seems to work even on cards which should support it like the audigy rx, but other frequencyes just works fine and at the moment i have tested only the sound blaster audigy rx and the audigy sb0090 (1st gen audigy) and i can confirm that all the frequencyes from 8khz up to 176.4 khz does work on that card, so i think that such frequencyes should work on all the audigy 2, 2sz, 4 cards as well, tomorrow i will test with my sound blaster live! cards and i will let you know, but here are also some photos (pro tip: use cmd + alt/opton + 4 and then press space to make a screenshot of a single window):


×