Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Setting Network to Manual setting does not connect to internet

2 posts in this topic

Recommended Posts


I am having issue setting my network to manual, no internet connection. Using DHCP setting internet is working fine, Are there any people experiencing the same issue. Note: I can set my network to manual in mountain lion 10.8.4


below is my hardware details


p5kpl-am (Realtek RTL8102EL 100/10 LAN) and AppleRTL8169Ethernet.kext for the kext




I don't know what happen, but now i can connect to the internet using manual settings on the network preference.. 

Share this post

Link to post
Share on other sites

we need more informations about your problem. can you confirm that the settings in the preferences match with your (terminal) ifconfig output?

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.