Jump to content
InsanelyMac Forum
  • Announcements

    • Allan

      Solution to create a topic or post.   04/24/2018

      Hello guys. The majority of you are having issues to create a topic or post here. This are a problem with our current theme InsanelyMac.  Now the theme will be the Default IPS. Sorry for any inconvenience.
Sign in to follow this  
luke70

Asus K56ca

Recommended Posts

Ciao a tutti, ho installato ML 10.8.3 di Iatkos (ML3U) ma non mi funzionano il wi-fi (atheros 9485 ma al momento non mi sembra ci siano soluzioni) e il card reader.

La scheda di rete è una realtek 8168 e con il driver lnx2mac non ha problemi ma visto che ethernet e card reader sono allo stesso "indirizzo" penso che la causa del non funzionamento sia questa. Ho inoltre trovato un pacchetto della realtek per Lion con il kext della scheda di rete ma l'hardware non viene riconosciuto. Qualcuno ha qualche idea? Grazie

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

ciao luke io ho un k56cm mi indicheresti come hai settato il bios e fatto l'installazione? perchè a me quando finisco l'installazione non si avvia nulla :-( resta fermo sulla schermata della mela e gira all'infinito

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×