Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Question with kexts loaded on the first boot of iAtkos L2

1 post in this topic

Recommended Posts

I have a question with kexts loaded on the first boot iatkos.


I have an netbook ASUS N71JQ. I managed to start and install iatkos L2 with the -v -x parameters. After restarting the computer does not start.

I thought once i have the system installed, copy all kexts in S/L/E ​​iatkos in my install directory, but to go looking in the DVD, I found the directory /System/Library/ Extensions and System/Library/Extensions.mkext.


I extracted the mkext content, and I copied all the content in my installation directory without getting to boot.


I wonder if the directory Extensions installation DVD has the same kexts that Extensions.mkext and if thereby get the system to boot.


Thanks in advance

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.